KULÜP

Değerli Üyelerimizin Dikkatine Sunarız: Havuz sezonu başlıyor

27 Mayıs 2022 Cuma 15:24

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Dereağzı’nda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Lefter Küçükandonyadis Tesisleri havuzu ile Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki havuz, kulüp üyelerimizin ve misafirlerimizin hizmetine giriyor.
 
Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesis üye havuzumuz 1 Haziran 2022 Çarşamba günü, Faruk Ilgaz Havuzumuz ise 5 Haziran 2022 Pazar günü itibarıyla siz kıymetli üyelerimizin kullanımına açılıyor.
 
Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesis havuzumuza gelebilmek için öncesinde online rezervasyon yapılması, rezervasyon bilgilerinin girilmesi ve sistem üzerinden belirtilen giriş ücretlerinin ödenmesi gerekmektedir.
  
Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesis havuzumuzun sezonluk aboneliği 150 kişi ile sınırlı olup abonelik işlemleri 31.05.2022 tarihi itibarıyla havuz gişesinden yapılacaktır.
 
Havuzumuza gelecek üyelerimizin içeri girişleri sadece havuz otoparkından yapılacak olup havuz alanından tesis içine ve tesis içinden havuz alanına geçiş olmayacaktır.
 
Giriş esnasında üyelerimiz üyelik kartlarını, refakatindeki eş ve çocukların ise üyelik kartlarını ibraz etmeleri zorunludur.
 
Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanız hususunda hassasiyet ve özen içinde olmanız son derece önemlidir.
 
Göstermiş olduğunuz anlayış ve özen için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Saygılarımızla,
 
Fenerbahçe Spor Kulübü

 
Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri havuzu üye ve misafir giriş ücretleri için TIKLAYINIZ.
 
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri havuzu üye ve misafir ücretleri için TIKLAYINIZ.
 
 
Not: Önümüzdeki günlerde Online Rezervasyon linkinin ve detayların yer aldığı bir bilgilendirme yapılacaktır.