KULÜP

1907 ÜNİFEB 1. Sosyal Sorumluluk Projeleri yarışmasının kazananları stadımızda bir araya geldi

17 Kasım 2019 Pazar 13:01

1907 ÜNİFEB (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği), 1. Sosyal Sorumluluk Projeleri yarışmasının kazananları Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir araya geldi.
 
1907 ÜNİFEB Sosyal Sorumluluk Projeleri yarışmasının ilki 16 Kasım Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Derneği lokalinde gerçekleştirildi.
 
Jüri üyeliğini; Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Kulübümüzün İletişim Koordinatörü Can Gebetaş,  1907 Fenerbahçe Derneği başkanı Ruşen Çetin, 1907 Fenerbahçe Derneği genel sekreteri Levent Hataylı ve 1907 ÜNİFEB eski yönetim kurulu başkanı Burak Tabak’ın üstlendiği yarışmada derece kazanan proje sahipleri stadımızda bir araya geldi.
 
1907 UNİFEB Projeler Komitesi Sorumlu Ahmet Ünler, Fenerbahçe Televizyonu'na Sosyal Sorumluluk Projeleri yarışmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ahmet Ünler, “1907 ÜNİFEB olarak #unifebcares etiketi altında gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaları biriktirerek bugüne kadar geldik. Bu dönem başında da dönem planlamamızı yaparken biriktirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerini Fenerbahçe’nin marka değerine katkıda bulunmasını amaçlayarak sosyal sorumluluk projeleri yarışması düzenleme fikrini ortaya attık. Bunu da 1907 Fenerbahçe Derneği Lokali’nde gerçekleştirmiş olduk.” dedi.
 
Yarışmanın devam edeceğini de sözlerine ekleyen Ahmet Ünler, “Bizim tüzüğümüzde de bulunduğumuz çevreye, Fenerbahçe’ye ve topluma artı değerler sağlamak misyonlarımızdan en büyüğü. Bu misyonumuz doğrultusunda yıllardır sürdürdüğümüz çalışmaları hızlana bir ivmeyle devam ettireceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.
 
1907 ÜNİFEB Çukurova Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği “Yüksel’in Kütüphanesi” isimli proje birinci, 1907 ÜNİFEB Selçuk Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği “Vefa” projesi ikinci, 1907 ÜNİFEB Gaziantep ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi örgütlenmelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Sen Yeter Ki Oku” isimli proje üçüncülük elde etmiş, onur ödülünü ise “Koray Şener Kütüphaneleri” isimli projesiyle 1907 ÜNİFEB Kocaeli Üniversitesi kazanmıştı. Yarışmada Doğuş Üniversitesi dördüncü, Sakarya Üniversitesi beşinci, İstanbul Teknik Üniversitesi altıncı, Pamukkale Üniversitesi ise yedinci oldu.

Fotoğraf: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları