KULÜP

Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti

18 Kasım 2019 Pazartesi 18:09

Başkanımız Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ziyarette Başkanımız Ali Koç’a; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erol Bilecik, Mustafa Kemal Danabaş, Sevil Zeynep Becan, Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, Alper Pirşen, Acar Sertaç Komsuoğlu, Turhan Şahin, Esra Nazlı Ercan ve Kulübümüzün İletişim Koordinatörü Can Gebetaş da eşlik etti.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kendisinin ve YDK Başkanımız Vefa Küçük’ün imzaladığı Fenerbahçe formasının yanında Atatürk portresi ve Fotoğraflarla Atatürk adlı kitabı hediye etti.

Başkanımız Ali Koç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Ali Koç, “Sayın Başkan bizi ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Geç kalınmış bir hayırlı uğurlu olsun ziyaretiydi. Adaylık döneminde bize uğramıştınız. Orada bizi en çok heyecanlandıran sizin İstanbul’un bilhassa üç büyük kulübüne verdiğiniz marka değeriydi. Bizleri ülkenin en önemli değerleri olarak görüyordunuz. Bence çok doğru. İnşallah hep beraber büyük kulüplerimiz ve belediyemiz arasında sadece futbolda değil; diğer sportif alanlarda da iş birliği yaparız; yapma imkanını sağlarız. Bugünkü ziyaretimizde de İstanbul ile ilgili genelde sporu, takımlarımızı konuştuk. Fenerbahçe’nin stadının oradaki yeni projemizle ilgili bilgiler paylaştık. İnşallah bu da pek çok ziyaretin ilki olur.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ben de başkana çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Spor Kulübümüze, yönetimine, YDK Başkanı’na da teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne başarılar dileyince insanların zihninde sadece futbol canlanıyor ama burada her branş var. Her branşta başarılar diliyorum. Bazı maçlarda bulundum. Bazı salonlarda da bulundum ama az önce de söz verdik. Basketbolda Efes’in maçına katılmıştım. Bir voleybol maçına inşallah Fenerbahçe ile start verip her branşta keyifle kulüplerimizi izlemek istiyoruz. Londra Belediye Başkanı da havalıca ‘Şampiyonlar Ligi finalinde İstanbul’da görüşürüz’ dedi. Seneye final maçı hangi şehirde bilmiyorum ama artık üç büyükler ile ilgili ben ‘seneye buluşuruz’ diye hava atmak istiyorum. Umarım o başarıyı elde edersiniz. Biz de keyifle ve gururla hem Avrupa’nın hem de dünyanın her yerinde sizlerle beraber olmayı dileriz. Çok mutlu oldum.” ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları