FUTBOL

Gruplara kaldığımız için çok mutluyuz

26 Ağustos 2021 Perşembe 22:29

Fenerbahçemizin HJK Helsinki’yi 5-2 yendiği maçta 3 gol atan Enner Valencia ile 2 asist yapan Nazım Sangare maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulundu.

Her kulvarda başarılı olmak istediklerini belirten atan Enner Valencia, “Gruplara kaldığımız için çok mutluyum. Çalışmalarımızı çok iyi şekilde devam ettiriyoruz. Bu kulüpte ilk kez hat-trick yaptığım için çok mutluyum. Umarım bu şekilde performans göstermeye ve takımıma yardım etmeye devam ederim.  Gerçekten büyük bir takım ruhu sergiliyoruz. Oynadığımız her maçta savaşmak istiyoruz. Katıldığımız turnuvalarda başarılı olmak için çok istekliyiz. Taraftarlarımıza da buradan selam söylemek istiyorum. Bizi gerek sosyal medyadan gerek tribünlerden en iyi şekilde destekliyorlar. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapıp, bu taraftara mutluluk vermek için çalışıyoruz. Bu kulübün uzun zamandır şampiyon olmadığını biliyoruz. O yüzden bu sene sonunda onlara armağan etmek istiyoruz.“ dedi.

"Attığın üç gol içinde en çok hangisini beğendin?" sorusuna Valencia, “Sanırım üçüncü goldü. Çünkü ilk defa böyle bir gol attım ve çok hoşuma gitti.” yanıtını verdi.
 
Nazım Sangare’nin ilk goldeki asisti ile ilgili de başarılı oyuncu, “Gol için ceza sahasında bekledim. Takım arkadaşıma güveniyordum. Hızına ve o topa yetişeceğini biliyordum ” dedi.

Nazım Sangare de ilk goldeki asisti için, “Her zaman mücadele eden bir oyuncuyum. Bu pozisyonda da aynı şekilde mücadele ettim. Herkes topun dışarı çıktığını düşündü ancak ben devam ettim. Çok şükür öyle gol geldi.” ifadelerini kullandı.
 
Gruplara kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını dile getiren Nazım Sangare, “Bu galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Şimdi lig maçına bakacağız. Ben de genç oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çok iyi çalışıyorlar. Nazar değmesin, maşallah.Taraftarlarımız da bugün bizi destekledi. Gurur duyuyorum. Sanki tarafımız onlardan daha fazlaydı. Tribünde sadece Fenerbahçeli formalı taraftarlar görmedim. Trabzonspor formalı taraftar da gördüm. Türk vatandaşı olarak gurur duyuyorum. Çok mutluyuz. Herkese çok teşekkürler." dedi.