FUTBOL

Deplasman kültürü yepyeni bir heyecanla birleşiyor: 'Fenerbahçe Deplasman Deneyim Paketi'

25 Kasım 2021 Perşembe 18:55

Büyüklüğüyle dünden bugüne ve yarına en önemli mesajı 'Fenerbahçeliyiz' olan, Fenerbahçe kültürünün en kıymetli parçası haline gelen TARAFTARIMIZ için yepyeni bir macera başlıyor.

Kulübümüz, 'Deplasman Deneyim Paketi' adını verdiğimiz bu yeni heyecana ortak olmak isteyen sarı lacivert tutkunu taraftarlarımıza eşsiz bir fırsat sunuyor.

Hazırlamış olduğumuz 'Deplasman Deneyim Paketi' ile zirve yarışında olan Futbol A Takımımız ile aynı uçakta seyahat etme ve bu armayı taşıyan cesur yüreklerin sadece bir adım ötesinde olma imkanına sahip olmanız artık çok kolaylaşacak.

Deplasman Deneyim Paketi'nin getireceği kolaylıklar sayesinde Futbol Takımımızla da aynı otelde konaklama ayrıcalığına erişecek olan büyük Fenerbahçe taraftarı, deplasmandaki maçımızı da rakip takımlar tarafından kulübümüze tahsis edilen özel yerden izleyerek deplasman kültürünün de bir parçası olmuş olacak.

Sadece bununla da sınırlı kalmayan 'Deplasman Deneyim Paketi'yle en önemli paydaşımız taraftarımız; dijitalleşme konusundaki adımların en önemlisi olan Fenerbahçe YouTube kanalımızda her deplasman maçı için yayınlanan ‘Deplasman Hikayesi’ videosunda kendileriyle yapılan röportajlarla yer alacak.

Özellikle de deplasmanlarda en çok sesine, gücüne ve varlığına ihtiyaç duyduğumuz taraftarımızın, bu yeni macera ve yepyeni heyecan sayesinde kazanılan zaferlerin de ardından Fenerbahçe Futbol A Takımımız ile İstanbul’ a dönüş yolculuğu başlayacak.

Deplasman Deneyim Paketi ayrıcalıklarından faydalanan taraftarlarımıza seyahat boyunca kendi adlarına hazırlanmış Fenerbahçe akreditasyon kartları ve maçlara özel hazırlanmış, taraftarlarımız için kişiselleştirilmiş, futbolcularımız tarafından da imzalanacak Fenerbahçe forması hediye edilecek.

5 kişilik sınırlı bir kontenjanla satışa sunulacak 'Deplasman Deneyim Paketi’ ile bu eşsiz deneyimi yaşamak, unutulmaz anılar biriktirmek için siz de yerinizi geç kalmadan ayırtın!

29.11.2021 Göztepe Deplasmanı Deneyim Paketi talep göndermek için;

https://fenerbahce.org/taraftar/bilgi-sayfasi