FUTBOL

Vedat Muriqi: Fenerbahçe’nin şampiyonluktan başka hedefi yoktur

17 Ağustos 2019 Cumartesi 19:16

Fenerbahçemizin Kosovalı forveti Vedat Muriqi, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti ve yeni sezonda ilk hafta itibarıyla bu çalışmaların meyvelerini toplayacaklarını söyledi. Fenerbahçe’nin şampiyonluktan başka hedefinin olmadığının altını çizen Muriqi, tüm camia olarak kenetlenip şampiyon olacağımıza yürekten inandığını ifade etti.

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Vedat Muriqi yeni sezon çalışmalarıyla ilgili, “Kampa birkaç gün gecikmeyle katıldım. O günden bu yana takımın eforu, çalışma azmi bütün teknik ekibi çok mutlu etti, biz de çok mutluyuz. Çok sıkı çalıştık. Geçen seneyi kesinlikle kimsenin hatırlatmayacağı bir sezon yaşayacağımıza eminiz. O yönde çalışmalarımız devam etti.” değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacağı için yaşadığı heyecanı da paylaşan Muriqi, “Maç da geldi çattı. 2 gün sonra Kadıköy’de taraftarımızın karşısında lige başlıyoruz. Ben yeni transfer olarak hocam şans verirse resmi olarak ilk defa sahaya çıkacağım. İnanılmaz duygular içerisindeyim. Normalde maçlardan önce hiç heyecanlanmıyordum, maç esnasında heyecanım başlıyordu ama bu sefer heyecan 1 gün önceden başlıyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun meyvelerini bu haftadan itibaren toplamaya başlayacağız.” dedi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluktan başka hedefinin olmadığının altını çizen başarılı futbolcu, “Herkes bunun bilincinde; Fenerbahçe’nin şampiyonluktan başka hedefi yoktur. Kadromuz bu ligin çok üstünde. Elimizden geldiği kadar çalışarak, özverili bir şekilde tüm camia olarak kenetlenerek bu sene olmazsa olmazımız şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum. Buna canıgönülden inanıyorum.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.