FUTBOL

Fenerbahçe'den Trabzonspor Maçında Cezalı Olan Bloklarla İlgili Bilgilendirme

21 Nisan 2019 Pazar 16:58

Takımımızın, ligin 28.haftasında Galatasaray ile oynadığı maç ile ilgili PFDK tarafından kulübümüze gönderilen yazıda aşağıdaki ifadelere yer verilmiş; Takımımızın 27 Nisan 2019 Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı maçta cezalı olan bloklar açıklanmıştır.

1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 14.04.2019 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan SPOR TOTO TRİBÜN A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, MİGROS TRİBÜN A, B, C, D, E, I, J, K, L, M, MARATON ÜST A, B, C, D, E, F, G, H, I, FENERIUM ALT AVİS A, B, C, D, E, F, G, H, I blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Bu karar doğrultusunda;

1- Galatasaray maçımızı, yukarıda geçen bloklarda izleyen taraftarlarımız Trabzonspor maçında tribüne giriş yapamayacaklardır.

2- Yukarıda açıklanan bloklarda kombine sahibi taraftarlarımız, kombinelerini 24 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 23.59’a dek passolig üzerinden istedikleri kişilere devredebileceklerdir.

3- TFF, E-bilet genelgesinin 13. ve 14. Maddeleri doğrultusunda, maça giremeyecek olan ve 24 Nisan 2019 Çarşamba saat 23.59’a dek biletlerini devretmeyen taraftarlarımızın biletleri, kulübümüz adına aynı tarih ve saat itibariyle diğer taraftarlarımız için satışa sunulacaktır.

4- Öğrenci Migros Tribünü’nde bulunan kombinelerin devir hakkı bulunmamaktadır. Burada bulunan kombineler öğrenci bileti olarak satışa sunulacaktır. Öğrenci Tribünü’nden bilet almak isteyen 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğan Fenerbahçeliler, 22 Nisan Pazartesi günü saat 13.00’te öğrenci belgeleriyle birlikte stadımızda bulunan Passolig bilet gişesinden 20 TL karşılığında temin edebilecek ve her öğrenci taraftarımız bir bilet satın alabilecektir.

Maraton Üst Tribünü Blok Fiyatları

A-B-H-I BLOK      : 135 TL
C-D-E-F-G BLOK : 155 TL

Migros ve Spor Toto Tribünü

Tüm bloklar:  55 TL