FUTBOL AKADEMİ

Futbol Akademimizden A Takım Antalya kampımıza 12 oyuncu katıldı

26 Ocak 2022 Çarşamba 17:55

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonuna verilen arada Antalya’da kamp yapacak Futbol A Takımımızın 28 kişilik kamp kadrosunda, Futbol Akademimizden 12 oyuncu yer aldı.
 
Fenerbahçemize ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek futbolcular yetiştirme misyonuyla çalışmalarını sürdüren Futbol Akademimiz, Futbol A Takımımıza isimler kazandırmaya devam ediyor.
 
Genç oyuncularımıza bu şansı veren Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’a teşekkür eden Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, “İsmail hocamıza teşekkür ediyoruz. Bu şans genç oyuncularımız için çok değerli. Bu kampta pek çok deneyim kazanacaklar. Umarım A takımda kalıcı olurlar ve Futbol Akademimizde yetişen diğer genç oyunculara da örnek olurlar” dedi.
 
Bu kapsamda takımımızın Antalya kamp kadrosunda altyapımızdan; Muhammed Doğukan Demir, Abdullah Kaan Karaca, Furkan Onur Akyüz, Yiğit Efe Demir, Bora Çuha, Emir Ortakaya, Ahmet Buğra Güven, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Muhammed Gümüşkaya,  Ali Arda Bulut, Melih Bostan, Arda Okan Kurtulan yer aldı.