FENERİUM

FENERIUM 2020 SONBAHAR KIŞ SATIŞ TOPLANTISI BAŞLADI

24 Nisan 2019 Çarşamba 17:55

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini taraftarlarımızla buluşturan Fenerium'un 2020 Sonbahar – Kış Satış Toplantısı, Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesislerimizde Fenerium mağaza yetkilileri ve bayilerin katılımıyla başladı.

Toplantıda tribün, trend, kolej, club ve aktif temaları dahilinde çok sayıda ürün katılımcıların beğenisine sunulurken koleksiyon yakından inceleme fırsatı bulan bayiler 2020 sonbahar kış sezonunda Fenerbahçe taraftarına sunacakları ürünlerin ilk siparişlerini de verdi.

Satış toplantısının en ilgi çeken detayı 2019/20 futbol sezonunda Profesyonel Futbol A Takımımızın kullanacağı antrenman kamp ürünlerinin tekrar Fenerium tarafından üretilecek olması oldu. En son 2013 yılında Fenerium tarafından tasarlanan, daha sonra ise adidas tarafından hazırlanmaya başlanan koleksiyon 2019/20 sezonuyla birlikte tekrar Fenerium markasıyla taraftarlarımızla buluşmaya hazırlanıyor.

2019/20 futbol sezonunda profesyonel futbol A takımımızın kullanacağı maç malzemeleri adidas tarafından, antrenman kamp malzemeleri ise Fenerium tarafından tedarik edilecek.

Tasarımı ve özel olarak geliştirilen kumaş ve detayları ile uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan 2019/20 A takım antrenman kamp koleksiyonu katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Fenerium 2020 Sonbahar Kış Satış Toplantısı 26 Nisan Cuma günü sona eriyor.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları