DERNEKLERİMİZ

Menemen Derneğimizin genel kurulu gerçekleştirildi

19 Şubat 2020 Çarşamba 11:44

Menemen Fenerbahçeliler Derneği Olağan Genel Kurulu, 15 Şubat 2020 Cumartesi günü yapıldı.
 
Seçime tek liste katılan Emrah Gemlik, Menemen Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı’na 3 kez seçilerek güven tazeledi.
 
Genel Kurul üyelerinin oy birliği ile Divan Başkanlığı’na Naili Çolpan, katip üyeliklere Volkan Kurultak ve Hasan Uğur Kirazdere seçildi.
 
Başkan Emrah Gemlik’in gündemi okumasıyla başlayan kongreye 265 üyenin 149’u katıldı.
 
Açılış konuşmasında dernek olarak hayat geçirdikleri işleri aktaran Emrah Gemlik, “Yönetim kurulumuz göreve geldiği 2017 Şubat ayından bu yana her yıl düzenli olarak Fenerbahçemizin tüm iç saha maçları ve hatırı sayılır deplasman maçlarına organizasyonlar düzenlemiş ve Fenerbahçemize tribünde de her zaman destek olduğunu göstermiştir. Kulübümüz tarafından hayata geçirilen kampanyalarda hatırı sayılır katkılar sağlamış ve sağlamaya devam edecek olan Menemen Fenerbahçeliler Deneği, her yıl en az 3 ila 6 öğrencimize burs vermiş olup yine her yıl okullarımıza kitap, kırtasiye ve ihtiyaç malzemeleri yardımında bulunmuştur. Menemen Fenerbahçeliler Derneğimiz, İşaret Dili Eğitimi ve satranç kursları açmış, başarılı öğrenciler yetiştirmiştir. Yeni dönemde de derneğimiz ilçemizin ve kulübümüzün en aktif derneklerinden biri olma vizyonunu sürdürecektir.” dedi.
Konuşma sonrasında Faaliyet ve Denetim raporları okundu ve ardından ayrı ayrı genel kurul üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi.
 
Daha sonra Menemen Fenerbahçeliler Derneği yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile seçime giren Emrah Gemlik ve yönetim kurulu üyeleri, kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak Menemen Fenerbahçeliler Derneği başkanlığına 3. kez seçildi.
 
Gerçekleşen genel kurul sonucuna göre dernek yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluştu:
 
Başkan: Emrah Gemlik
 
Yönetim Kurulu: Pınar Arıkan Bozkuş, Demet Kayar Yeşilçam, Selcan Kozkalan, Gülşah Çetin, Levent Sarsıncı, Volkan Sevin, Alper Gedik, Kasım İnce, R. Yiğit Özge, Zeki Penbegül, Tolga Damar, Raşit Çoban, Serkan İnceoğlu-H. Yiğit Tanrıverdi
 
Denetleme Kurulu: Volkan Kurultak, Eren Danacı, Alper Köker

Haberin diğer fotoğrafları

/