KULÜP

Biga Fenerbahçeliler Derneği’nden anlamlı günde anlamlı açılış

19 Temmuz 2019 Cuma 18:32

Biga Fenerbahçeliler Derneğimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Bigalı gaziler için yaptırdığı Bigalı Gaziler Çeşmesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine; Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tekin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Biga Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Gergöz ve Yönetim Kurulu, Oda, Dernek Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri, Biga Galatasaraylılar ve Biga Beşiktaşlılar Başkanları ve Yöneticileri, Biga Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi Başkan ve Yöneticileri, Basın Mensupları, Bigalı Fenerbahçeliler ve Bigalılar katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt katılanlara ve destek olanlara teşekkür etti. Bigalı Şehitler Çeşmesi’ni 19 Temmuz tarihinde açtıklarını, bugün de yine bir Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Bigalı Gaziler Çeşmesi’ni Biga’ya kazandırdıklarını belirtti.

Daha sonra Bigalı Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Gergöz, gaziler adına yapılan çeşme için Biga Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür etti.  Fenerbahçe Spor Kulübü Biga Şube Başkanı Şadan Doğan, katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve “Biga’mıza daha önce Bigalı Şehitler Çeşmesi’ni,  bugün de Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Bigalı Gaziler Çeşmesi’ni açıyoruz. Biga’mıza hayırlı olsun.” dedi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, “Biga Fenerbahçeliler Derneği’ni kutluyorum, Biga da anlamlı işlere imza atıyor. Bugün de şehitlerimizin ardından gazilerimizin adına yapılan çeşme çok anlamlı. Biga’nın önemli sivil toplum örgütü başkanlarını, yönetim kurulunu ve emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin Dünya Fenerbahçeliler Günü’ndeki bu anlamlı eseri Biga’ya kazandırmasından mutluluk duyuyorum. Biga’mıza ve gazilerimize hayırlı olsun, emek veren ve destek olanları kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Biga Kaymakamı Mustafa Can ise, “Biga Fenerbahçeliler Derneği, Biga’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri. Biga için yaptıkları birçok önemli çalışmayı takdir ediyoruz. Bugün de Bigalı Gaziler Çeşmesi’ni Biga’mıza kazandırdılar. Başkan ve yönetimi ile emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı olsun.” açıklamasını yaptı.

Daha sonra çeşmenin açılış kurdelesi kesildi ve Fenerbahçe Marşları çalındı. Program, Biga Belediyesi ve Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin hazırladığı ikramlar ile sona erdi.

Haberin diğer fotoğrafları

/