BASKETBOL

Victor Lapena ile Olcay Çakır Turgut’tan maç önü açıklamaları

18 Şubat 2020 Salı 21:49

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın 19 Şubat Çarşamba günü Metro Enerji Salonu'nda BLMA ile oynayacağı Kadınlar EuroLeague 13. hafta maçı öncesi Başantrenörümüz Victor Lapena ile oyuncumuz Olcay Çakır Turgut, açıklamalarda bulundu.
 
Maça hazır olduklarını ifade eden Başantrenörümüz Victor Lapena ile başarılı oyun kurucumuz Olcay Çakır Turgut, Fransa temsilcisine karşı sahaya kazanma parolasıyla çıkacaklarını belirtti.
 
Victor Lapena, “Yarın BLMA’ya karşı zor bir maça çıkacağız. Rakibimizin grubu ikinci sırada tamamlayabilmek için kazanmaya ihtiyacı var. Sahaya her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Evimizde, taraftarımızın önünde oynayacak olmak önemli bir avantaj. Alina’nın yokluğu savaşmamıza engel değil. Takım olarak maça hazırız ve en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.
 
Olcay Çakır Turgut, “BLMA’ya karşı Fransa’da oynadığımız ilk maçı kaybetmiştik. EuroLeague Women’da çeyrek finali ve grup liderliğini garantilememize rağmen yarın evimizde kazanmak için sahaya çıkıp taraftarlarımızın desteğiyle elimizden gelen her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.