BASKETBOL

Başantrenörümüz Valerie Garnier ve Kia Vaughn galibiyeti değerlendirdi

20 Nisan 2019 Cumartesi 19:56

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın Beşiktaş’ı 81-67 mağlup ederek Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yarı finale yükselmesinin ardından Başantrenörümüz Valerie Garnier ve Kia Vaughn yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Valerie Garnier, “İlk maça oranla savunmada daha iyiydik. İkinci yarı hücuma da yansıdı. Bizim oyun tarzımız bu. Savunma kaynaklı oynamalıyız. Yarı finaldeyiz ve Galatasaray’a karşı oynayacağız. Yine bir derbi. Zor bir seri olacak. Biz Galatasaray’a karşı çıkarken bundan önceki maçları da düşüneceğiz. Bu seride sıcak bir atmosfer olacak. Daha önce de onlara karşı oynadık. Neticede bir maç, bir oyun.” ifadelerini kullandı.

22 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olan Kia Vaughn ise,“Zor maçtı. Bu tür maçlar her zaman sıkı olur. Skor olarak da yakın başladı maç. Onlar iyi bir takım. Savaşmaya devam ettik. Umarım bunu yarı finalde de yaparız. Galatasaray’a karşı oynamak her zaman zordur. İki takımın da taraftarları inanılmaz. Oraya çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız. Kendi oyunumuzu oynayacağız ve kazanacağız. Bunu umut ediyoruz.” dedi.