BASKETBOL

Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Saran Group ile EuroLeague arasında yapılan iş birliğinin galasına katıldı

26 Eylül 2022 Pazartesi 22:47

Turkish Airlines EuroLeague’in yayın haklarını 3 seneliğine alan Saran Group, özel bir gece düzenlendi. Beyoğlu’nda gerçekleştirilen galaya Başkanımız Ali Y. Koç, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sertaç Komsuoğlu ve Mustafa Kemal Danabaş ile Basketbol Operasyonları Genel Direktörümüz Maurizio Gherardini, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Derya Yannier, Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu, EuroLeague Başkanı Dejan Bodiroga ile medya ve spor dünyasından isimler katıldı.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın bir konuşma yaptığı gecede davetliler, canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ile takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu gecenin ardından açıklamalarda bulundu. 

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, “Saran Group'una spora verdiği destek için teşekkür ediyorum. Sadece basketbolda değil tüm sporlarda varlar. EuroLeague’de olmaları bizim için çok önemli. Saran Group'unun yayınlara başlayacağı ilk yılda bizde Fenerbahçe Beko olarak taraftarlarımıza çok güzel maçlar izleteceğiz. Fenerbahçe için hedef her zaman üst sıralardır, şampiyonluktur. Tüm kupalarda iddialıyız. Bu yıl sadece Türkiye Ligi’nde değil, EuroLeague’de de istediğimiz sonuçları alacağız. EuroLeague’de yer alan bütün takımlara iyi bir sezon diliyorum. Haftaya sezon başlıyor. İnşallah sakatlıklardan uzak, keyifli ve tribünlerin dolacağı maçlar izleyeceğiz” dedi.
 
Kaptan Melih Mahmutoğlu da, “İki taraf için de anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel etkinlikte olmak bizim için önemli.  İnşallah Türk takımları için, tüm takımlar için güzel bir sezon olur.” diye konuştu.

Basın Fotoğrafları