BASKETBOL

Gerçek Dışı Gündem Hakkında Açıklama

27 Kasım 2021 Cumartesi 22:47

Dün bir sosyal medya hesabında, 25 Kasım Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes mücadelesi sonrasında Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu’nun bazı taraftarlarımıza yönelik olumsuz söylemleri olduğu ve emniyet güçlerini kendilerine yönlendirdiği iddia edilmiştir.
 
Bilinmesini isteriz ki Yönetim Kurulu Üyemiz ile taraftarlarımız arasında iddia edildiği şekilde bir olay ve durum kesinlikle yaşanmamıştır.
 
Yöneticimiz maç sonunda salondan çıkışta kullanılan idari koridorlara yönelirken kendisine ulaşmak isteyen bir taraftarımızla, yedek oyuncularımızın bulunduğu bankın arka bölümünde tamamen yapıcı bir diyalog kurmuş, kısa süren görüşmenin ardından da o bölgeden ayrılmıştır.
 
Dün yapılan paylaşımda olduğu gibi yöneticimizin, diyalog kurduğu bu taraftarımızla ya da bir başka taraftarımızla gerginlik yaşadığı, kötü bir üslup kullandığı, emniyet güçlerini yönlendirerek görüntü sildirdiği gibi bir olay söz konusu dahi olmamıştır.  Bu durum, maç sonunda sosyal medyaya da yansıyan kamera kayıtlarında da açıkça yer almaktadır.
 
Konuyla ilgili Kulübümüz ve salon yönetimimiz, mücadele sonunda o bölgede yaşanan tüm olayların incelenmesi için gerekli çalışmaları da titizlikle sürdürmektedir. 
 
Sosyal medyada kasten gündeme getirilmeye çalışılan bu ve benzeri gerçek dışı iddiaların dikkate alınmamasını önemle ve hassasiyetle rica ederiz.