BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve Luigi Datome’nin Valencia maçı öncesi görüşleri

27 Şubat 2020 Perşembe 22:53

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 26. hafta maçında yarın TSİ 23.00’da Valencia’ya konuk olacak. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Luigi Datome, Valencia mücadelesi öncesi resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

EuroLeague’de sıralamayı etkileyecek önemli bir maça çıkacaklarının altını çizen Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz bizi İstanbul’da mağlup etmişti. Sıralamaya baktığımızda bu karşılaşmanın önemini daha net bir şekilde anlıyoruz. Reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Valencia çok iyi bir takım. Hem hücumda hem de savunmada sağlam bir yapıları var. Ribaundlarda problem yaşadığımızı düşünerek bu sorunu çözebilmek için daha fazla mücadele etmeliyiz.” dedi.

Rakibin sertliğine dikkat çeken Luigi Datome ise “Şu anda iyi durumda olan bir rakiple karşılaşacağız ve elbette sıralama açısından çok önemli bir mücadeleye çıkacağımızın farkındayız. Akıllı oynamalı ve rakibimizin sertliğine cevap verebilmeliyiz çünkü onların bu şekilde mücadele edeceğini biliyoruz. Karşılaşmanın önemini kavrayarak en iyi şekilde konsantre olmalıyız.” şeklinde konuştu.