BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Bu takım her zaman olduğu gibi savaşacak

19 Mayıs 2019 Pazar 21:39

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Real Madrid karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Savaşıp güzel şeyler yapmak için buraya geldiklerini ifade eden Koç Obradovic, mutlu
olmadıklarını ancak Türkiye Ligi’ne konsantre olmaları gerektiğini vurguladı

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Savaşıp güzel şeyler yapmak için buraya çok büyük istekle geldik. Ama Final-Four öncesi olanlar canımızı çok acıttı. O uğursuz şansızlık burada da devam etti. Dün oyuncularla Anadolu Efes maçıyla ilgili toplantı yaptık ve herkes kendisini ifade etti. Anadolu Efes’e karşı neden bu kadar kötü oynadığımızı herkes açıkça konuştu ve çok olumlu geçti. Bugün yine farklı bir tabloyla karşılaştık. İlk yarıdan sonra Vesely’nin dizinde ciddi ağrılar olduğunu öğrendik. Maçın sonunda da Erick sakatlandı. Biz de burada olanlardan ötürü mutlu değiliz. Özellikle de bütün sezon boyunca çok iyi oynayarak bu şekilde buraya gelince herkesin konsantrasyonu bozuldu.” dedi.

Taraftarlarımıza da ayrı bir parantez açan Koç Obradovic, şu ifadeleri kullandı:

“Binlerce taraftarımız buraya bize güvenerek desteklemek için geldi. Takım adına hepsine çok teşekkür ediyorum.”

Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a da destekleri için teşekkürlerini ileten Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldular. Özellikle zor anımızda hep buradaydılar. Şimdi çipimizi değiştirerek Türkiye Ligi’ne konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü play-off başlayacak. Oyuncuların durumu nasıl olacak bilmiyorum ama yüzde yüz değil çok daha fazlasını vermemiz lazım. Herkesin bunu anlaması gerekiyor. Bu takım her zaman olduğu gibi savaşacak.” diyerek sözlerini noktaladı.