BASKETBOL

Real Madrid maçının hazırlıkları tamamlandı

18 Mayıs 2019 Cumartesi 19:14

Türk Hava Yolları EuroLeague Final-Four 3.'lük maçında 19 Mayıs Pazar günü TSİ 18.30'da Real Madrid ile karşılaşacak Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Mücadelenin oynanacağı Fernando Buesa Arena’da TSİ 16.00’da gerçekleştirilen idmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman taktik programlar ile devam etti. Antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, bu antrenmanla Real Madrid ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic: Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim

Antrenmanın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Oyuncular adına özür diliyorum ama çok zorlu bir süreçten geldik. Çok uzun süre birlikte antrenman yapma şansları olmadı. Sonradan katılanlarla çok az antrenman yapabildik. Kalinic ve Vesely sadece 3 idman yapabildiler. Takıma destek olmak için ellerinden geleni yapmak istediler ama çok zor tabii ki. Her Final-Four’da olduğu gibi bir kere daha bütün takımlardan daha fazla taraftarımız vardı. Her sene verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum, çünkü  5 yıldır üst üste final-four’a kalmak  büyük bir başarı. Herkes bunun çok kolay olduğunu düşünüyor ama bu böyle değil. Çok emek var ve çok sayıda köklü takım bunu başaramıyor. Bu büyük başarıdan dolayı onları tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları