YÜZME

Senkronize Yüzme Takımımızdan 10 madalya

06 Ocak 2019 Pazar 19:59

Fenerbahçe Senkronize Yüzme Takımı, Türkiye Artistik Yüzme Kış Şampiyonası'nda 6'sı altın 10 madalya kazandı. Tüm yaş kategorilerinde birincilik elde eden sarı lacivertliler, en başarılı kulüp oldu.

Türkiye Artistik Yüzme Kış Şampiyonası, 8 kulüpten 105 sporcunun katılımıyla İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi.

3 gün süren şampiyonada solo, düet, karışık düet, takım ve serbest kombinasyonda 6 farklı yaş kategorisinde yarışmalar yapıldı.

Fenerbahçe Senkronize Yüzme Takımı organizasyonda 6 altın, 3 gümüş ve 1 bronz olmak üzere 10 madalya kazandı. Tüm yaş kategorilerinde birincilik alan sarı lacivertli sporcular, bu yıl da en başarılı kulüp oldu.

Senkronize yüzme takımımız, 11-12 yaşta düette 1 altın ve 1 gümüş madalya elde ederken, solo kategorisinde 3 madalyayı da kazanarak podyumun tamamında yer aldı.

13-15 yaşta düette birincilik kürsüsüne çıkan Fenerbahçe, junior yaş kategorilerinde takım branşında altın madalyaya ulaştı.

9-10 yaşta düette birincilik, soloda ise ikincilik alan sarı lacivertli sporcular, 13 yaş ve üzeri komboda altın madalya kazandı.