FB DOĞUŞ YELKEN

Ateş ve Deniz Çınar: Olimpiyat madalyasını ülkemize getirmek istiyoruz

08 Ağustos 2019 Perşembe 16:27

470 sınıfında 53 ekibin yarıştığı Dünya Şampiyonası’nda 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota almaya hak kazanan Fenerbahçe Doğuş Yelken sporcularımız Ateş ve Deniz Çınar, bu başarıyı Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.

Zor bir yarış olduğunu ifade eden Ateş Çınar, "Bugün itibariyle Dünya Şampiyonası’nı bitirdik. 13. sırada tamamladık ve ülkemizi 2020 Olimpiyatları’nda temsil etme hakkı kazandık. Bizim dördüncü olimpiyatımız olacak. Diğer olimpiyatlardan farklı olarak bu sefer madalya kazanmak için buraya tekrar geleceğiz. Zor bir yarış oldu ama ülkemize kotayı kazandırarak bu stresi atlatmış olduk. Şimdi bütün hazırlıklarımızı bu olimpiyat için ve madalya kazanmak için yapacağız.” dedi.

Olimpiyat madalyasını ülkemize getirmek istediklerini vurgulayan Deniz Çınar ise, “Kulübümüze ve sponsorumuza bizi her zaman destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Bu başarıda onların da büyük payı var. 2020 Olimpiyatları’nda burada olacağız. Ülkemize ilk olimpiyat madalyasını kazandırmak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir hedef olacak. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.