VOLEYBOL

İpar Özay Kurt: Güzel bir oyun ortaya koyduk

20 Şubat 2021 Cumartesi 18:14

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet’in, ligin 29.haftasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takımın genç isimlerinden İpar Özay Kurt, Fenerbahçe TV’ye konuştu.

Sözlerine galibiyeti değerlendirerek başlayan genç smaçör, “Maçla ilgili şunu söyleyebilirim; çok güzel bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Takım olarak eğlenerek oynadık ve antrenmanlarda öğrendiklerimizi sahaya koymaya çalıştık. Bunun dışında bildiğiniz üzere Türkiye Ligi bitmek üzere ve play-offları oynayacağız. Ama şimdi önümüzde CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı var, Novarra ile oynayacağız ve çok önemli bir maç. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bugünkü maçın da hazırlık anlamında önemli olduğunu söyleyebilirim. Bugün kazandığımız için çok mutluyum ve iyi bir performans sergilediğimi ifade edebilirim. Başantrenörümüzden birçok şey öğreniyoruz ve bütün yanlışlarımızı düzeltmeye çalışıyor. Ondan öğrendiğim şeyleri de sahada uygulamaya çalıştım.” dedi.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas karşısında etkili servisleriyle dikkat çeken İpar Özay Kurt, servis performansına ilişkinse şu değerlendirmeyi yaptı:

Ben smaç servis atmaya yeni yeni başladım. Biliyorsunuz ben normalde float servis atıyordum. Başantrenörümüz Zoran Terzic sayesinde başladım diyebilirim. Bugünkü maç da ilk defa attığım bir maçtı, açıkçası biraz heyecanlıydım ama iyi gittiğini düşünüyorum.