VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet lige galibiyetle başladı

12 Eylül 2020 Cumartesi 14:18

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, misli.com Sultanlar Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi 25-12, 25-19 ve 25-12’lik setlerle 3-0 kazanarak lige 3 puanla başladı.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı takip etti.
 
Başantrenörümüz Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet maça; Lila Şengün, Cansu Çetin, Dicle Nur Babat, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Brankica Mihajlovic ve libero Melis Yılmaz ile başladı.
 
İlk sete 7-0’lık bir seriyle başlayarak büyük avantaj elde eden takımımız, teknik molaya tam 9 sayılık farkla 12-3 önde girdi. Mola dönüşünde de üst üste bulduğu sayılarla etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe Opet, ilk seti 25-12 kazanarak maçta 1-0 öne geçti.
 
İkinci setin ilk bölümleri karşılıklı sayılarla geçerken; Sarı Melekler, rakibinin hatalarını değerlendirerek teknik molaya 12-9 önde girmeyi başardı. Oldukça çekişmeli geçen seti 25-19 kazanan Fenerbahçe Opet, maçta 2-0 öne geçerek büyük avantaj elde etti.
 
Üçüncü sete Lila Şengün’ün sayısıyla başlayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya yine önde giren taraf oldu(12-6). Mola dönüşünde de farkı çift hanelere kadar çıkaran Sarı Melekler, seti 25-12; başından sonuna kadar önde götürdüğü karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, misli.com Sultanlar Ligi'nin ikinci haftasında 18 Eylül Cuma günü saat 14.00'da Eczacıbaşı Vitra'nın konuğu olacak.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları