VOLEYBOL

Nilüfer Belediyespor 0-3 Fenerbahçe Opet

01 Mart 2020 Pazar 19:03

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 20. hafta maçında Nilüfer Belediyespor ile karşılaştı. Sarı Melekler, TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 19-25, 15-25 ve 16-25’lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı. Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı izledi. Takımımız, sahaya "Başımız sağ olsun" pankartıyla çıktı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, mücadeleye Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Kelsey Robinson, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Jordan Thompson altısı ve libero Aylin Sarıoğlu ile başladı. Set, Thompson-Naz Aydemir Akyol ile Buse Ünal-Atkinson’un karşılıklı sayılarıyla hızlı başladı:4-4. Helene Rousseaux ve Atkinson ikilisiyle sayılar bulan ev sahibi 8-5’lik üstünlüğü yakalasa da, Fenerbahçemiz Eda Erdem Dündar ve Melissa Vargas’la farkı 1 sayıya indirdi:9-8. Setteki teknik molaya yakaladığı seriyle 11-12 önde giren Fenerbahçe Opet, moladan da sayıyla dönen taraf oldu: 11-13. Setin devamında Melissa Vargas ve Bahar Toksoy Guidetti ikilisiyle üst üste sayılar bulan Sarı Melekler, farkı 5 sayıya çıkardı: 17-22. İyi oyununu son bölümde de sürdüren Takımımız, seti 19-25 kazandı.

İkinci setin ilk sayısı İnegöl Belediyespor’da Atkinson’dan gelse de, Fenerbahçemiz rakibine Bahar Toksoy Guidetti ve Robinson’la cevap verdi: 2-4. Ev sahibi takımın sayı bulmakta zorlandığı setin ilk bölümünde Thompson ve Kaptan Eda Erdem Dündar’ın sayılarıyla rakibi yıpratan Takımımız, 4-9’luk üstünlüğü yakaladı. Teknik molaya 6-12 önde giren Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, mola dönüşünde de üstün oyununu sürdürdü ve farkı 8 sayıya kadar çıkardı: 12-20. Setin son bölümünü de iyi oynayan Fenerbahçemiz, seti farklı şekilde(15-25) kazanarak skoru 2-0’a getirdi.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, mücadelenin üçüncü setine Melissa Vargas ve Kelsey Robinson’un serisiyle başladı:0-5. Harika bir set çıkaran Takımımızda, bu bölümde oyuna dahil olan Dicle Nur Babat’ın da skor yüküne ortak olmasıyla fark 6’ya çıktı(3-9). Jordan Thompson’la da üretken olan Fenerbahçemiz, teknik molaya 6-12’lik üstünlükle giren taraf oldu. Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol ve Fatma Yıldırım’ın sayılarıyla rakibe üstünlüğünü kabul ettiren Takımımız, seti 16-25 maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları