VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Beşiktaş

25 Ocak 2020 Cumartesi 17:32

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 13. hafta maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı Melekler, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 25-12, 25-17 ve 25-8'lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı ve ligdeki 11.galibiyetine imza attı.

Karşılaşma öncesi depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına saygı duruşunda bulunuldu.​ Mücadeleyi Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay ile sponsorlarımızdan Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ailesiyle izledi.  

Beşiktaş karşısında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız maça; Sıla, Ceren, Fatma, İpar, Dicle, Beliz altısı ve libero Melis ile başladı. Takımımız maç boyunca da Türk oyuncularıyla oynadı.  

Maça iyi bir giriş yapan Sarı Melekler ilk sette teknik molaya 12-9 önde girdi. Bu bölümde 8-0'lık seri yakalayan ekibimiz seti tamamen kontrolü altına alarak 25-12 kazandı ve maçta 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı sayılarla açılırken teknik molaya önde giden taraf 12-10'luk skorla yine Takımımız oldu. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, kalan bölümde mini seriler yaratarak farkı açtı ve seti 25-17 kazanarak maçta durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü set Fenerbahçe Opet’in sayılarıyla başladı. Ceren ve İpar’ın etkili oyunuyla setin hemen başında rakibin direncini kırmaya başlayan takımımız, skoru 4-1’e getirdi. Fatma ve Dicle’nin de skor yüküne ortak olduğu setin hemen başında Fenerbahçemiz, 5 sayılık bir fark yakaladı: 6-1. Sıla-Beliz ikilisinin de saha içerisindeki uyumu skora yansıdı ve 8-2’lik skor rakip Beşiktaş’a erken mola aldırdı. Molanın ardından rakip üzerindeki baskısını artıran takımımız, setteki teknik molaya 12-2 gibi ciddi bir skor avantajıyla girdi. Setin devamında da üstün oyununu sürdüren Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, seti 25-8, maçı da 3-0 kazandı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları