VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet önümüzdeki sene CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek

27 Nisan 2019 Cumartesi 16:26

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi Play-off 3.’lük serisinde Galatasaray HDI’yi konuk etti. Setlerini 25-23, 25-21, 25-11 önde tamamlayan Sarı Melekler, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı ve 2018-2019 Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde üçüncü oldu. Böylece Takımımız, önümüzdeki sene CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay takip etti.

Sarı Melekler mücadeleye; Eda Erdem Dündar, Fatma Yıldırım, Samantha Bricio, Melisa Vargas, Ana Antonijevic, Dicle Nur Babat ve libero Merve Dalbeler ile başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette teknik molaya Takımımızın 12-11 üstünlüğüyle gidildi. Konuk ekip, mola dönüşünde art arda bulduğu sayılarla öne geçti ve Zoran Terzic molayı aldı(14-16). Ancak moladan da iyi dönemeyen Sarı Melekler, setin son bölümüne 4 sayı geride girdi. Fenerbahçe Opet, yakaladığı seriyle farkı kapatmayı başararak öne geçti ve oldukça çekişmeli geçen seti 25-23 kazandı.

İkinci set karşılıklı serilerle başlarken; Fenerbahçe Opet 8-4 öne geçince konuk ekibe mola aldırdı. Moladan da üst üste sayılarla dönen Sarı Melekler, teknik molaya da 12-7 önde girdi. Son bölümde 7 sayılık avantajı elinde bulunduran Fenerbahçe Opet, son bölümde rakibinin farkı kapatmasına engel olamasa da seti 25-21 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete 8-0’lık seriyle başlayan Sarı Melekler, teknik molaya da 12-3 önde girdi. Başından sonuna kadar rakibine üstünlük sağlayan ve farkın kapanmasına izin vermeyen Fenerbahçe Opet seti 25-11, maçı ise 3-0 kazanarak Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 3. oldu ve önümüzdeki sene CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları