VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Beylikdüzü Voleybol İhtisas

09 Kasım 2019 Cumartesi 19:17

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 7. haftasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı konuk etti. Sarı Melekler, setlerini 25-12, 25-15 ve 25-8 önde tamamladığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Opet, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıl dönümünü anmak amacıyla parkeye “SONSUZ ÖZLEMLE, EBEDİYETE DEK KALBİMİZDE…” yazılı pankartla geldi.

TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da takip etti.

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler maça; Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Brankica Mihajlovic, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Kelsey Robinson ve libero Melis Yılmaz ile başladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-5 önde gitmeyi başardı. Mola dönüşünde de rakibine üstünlük sağlayan Takımımız, ilk seti 25-12 kazanarak maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sette de iyi oyununa kaldığı yerden devam eden Sarı Melekler, teknik molaya 12-4 önde girdi. Mola dönüşünde takımımız yakaladığı serilerle son bölüme 20-9 gibi farklı bir skorla girerken; seti de 25-15 önde tamamlayarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete Mihajlovic’in hücum sayısıyla başlayan Takımımız, art arda ürettiği sayılarla teknik molaya 12-3 önde gitti. Mola dönüşünde 7-0’lık bir seri yakalayan Sarı Melekler, son bölüme de 15 sayılık avantajla girdi. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, başından sonuna kadar önde götürdüğü mücadelede son seti de 25-8 kazandı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları