VOLEYBOL

Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt: Taraftarlarımızı Maraton ve Dereağzı Fenerium mağazalarımıza bekliyoruz

12 Ekim 2019 Cumartesi 13:39

Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımlarımızın ilk teknik spor giyim resmi tedarik sponsoru olan Bilcee markalı maç, antrenman ve kamp ürünleri bugün stadımızda bulunan Maraton Fenerium ve Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bulunan Fenerium mağazasında satışa çıktı.

Taraftarlarımız voleybol ürünlerini satın almaya başladı

Koleksiyonun satışa çıkmasıyla birlikte taraftarlarımız da ürünlere ilgi göstermeye başladı. Ürünleri satın alan taraftarlarımız memnuniyetlerini dile getirdi ve objektiflerimize poz verdi.

 Maraton Fenerium mağazasında reyonları gezen Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da aktif spor giyim markası Bilcee tarafından voleybol takımlarımız için özel olarak tasarlanan kamp, antrenman ve maç günü ürünleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Taraftarlarımızı Fenerium mağazalarımıza beklediklerini ifade eden Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, voleybol koleksiyonunun ilk kez Fenerium mağazalarında satışa çıktığını belirtti.
 
Fenerbahçe TV’ye konuşan Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Kadın Voleybol Takımımız bugün ilk maçına çıkıyor ve yine bir ilk; voleybol formalarımız ve antrenman ürünlerimiz Fenerium mağazalarımızda satışta. Çok heyecanlıyız, bir ilki yaşıyoruz. Dün sosyal medyada da Fenerium ve voleybol hesapları tarafından paylaşıldı. Çok güzel yorumlar okuyorum. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Çok güzel ürünlerimiz var. Taraftarlarımızı Maraton ve Dereağzı Fenerium mağazalarımıza bekliyoruz. Online da inceleyebilirler. İyi bir sezon geçirmeyi umut ediyorum. Taraftarlarımızla beraber nice şampiyonluklara…” dedi.
 
Koleksiyonu incelemek için: https://www.fenerium.com.tr/kategori-urun/listele/voleybol/980

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları