VOLEYBOL

Hasan Yeşilbudak: Kendimi çubuklu içerisinde, taraftarların önünde hayal ederek yeni sezonu heyecanla bekliyorum

11 Temmuz 2020 Cumartesi 12:57

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın kadrosuna kattığı başarılı libero Hasan Yeşilbudak, Resmi Sitemize açıklamalarda bulundu. Çubuklu formayı giymenin çocukluk hayali olduğunu belirten başarılı voleybolcu, yeni sezonu heyecanla beklediğini belirtti. Hasan Yeşilbudak’ın açıklamaları şu şekilde:
 
Fenerbahçe ile alakalı neler söylersin?
 
Fenerbahçe'de oynamak benim çocukluk hayalimdi. İçimdeki çubuklu sevgisi beni Fenerbahçe’ye getirdi. Kendimi çubuklu içerisinde, taraftarların önünde hayal ederek yeni sezonu büyük heyecanla bekliyorum.
 
Takım geçen seneye oranla değişime uğradı, yeni takımla ilgili neler söylersin?
 
Bu sene beraber oynayacağım arkadaşlarımla daha önce de beraber oynadım. Hepsi yakın arkadaşlarım. Hepsiyle teker teker konuşup onlarla oynamaktan mutlu olacağımı söyledim. Fenerbahçe camiasının başarısı için birlikte ter dökecek olmaktan mutluyum.
 
Takımımızın yeni Başantrenörü Erkan Toğan hakkında neler söylersin?
 
Hocamız bizim çocukluğumuzun idolüdür aslında, onun maçlarını izleyerek büyüdük. Onunla birlikte çalışacak olmaktan çok mutluyum. Umarım birlikte büyük işlere imza atacağız.
 
Bir sporcu olarak Koronavirüs sürecinde neler yaptın?
 
Bütün dünyayı etkilediği gibi, sporu ve sporcuları da etkiledi. Ben bu dönemde evde ailemle birlikte çok güzel vakit geçirdim. Tabii ki spordan da uzak kalmadım, antrenmanlarıma devam ettim. Spordan hiçbir zaman uzak kalamam da zaten. Bu dönemde yeni hobiler edindim. Daha çok kitap okudum, eşimin de desteğiyle gitar çalmayı öğrenmeye başladım. Kendisi müzik öğretmeni.
 
Fenerbahçe taraftarları için neler söylersin?
 
Fenerbahçe taraftarları bence dünyadaki en önemli, en büyük taraftarlardan… Başarıları onlarla birlikte yakalamaya çalışacak olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım.
 
Önümüzdeki sene Fenerbahçe formasıyla hedeflerin neler?

Önümüzdeki sene zor olacak. Ligdeki takım sayısı arttı. Yoğun bir tempo bizi bekliyor ama biz profesyonel oyuncular böyle dönemlere alışığız. Atlatabileceğimizi düşünüyorum. Tüm kulvarlarda kupaya ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları