VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 Bursa Büyükşehir Belediyespor

05 Şubat 2020 Çarşamba 14:28

Erkek Voleybol Takımımız Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 16. hafta maçında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Voleybol Salonu'nun ev sahipliği yaptığı mücadeleden 25-22, 25-21 ve 25-21'lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı. 

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay da karşılaşmayı izledi.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız mücadeleye; Ulaş Kıyak, Salvador Hidalgo, Emre Batur, Oğuzhan Karasu, Wouter Ter Maat, İzzet Ünver ve libero Ahmet Karataş ile başladı.

Maça Ter Maat’ın sayılarıyla hızlı başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta karşısında konuk takımın Furkan Dur’la skor üreten taraf oldu: 2-1. Rakibin servis hatalarının takımımızın harika oyunuyla birleşmesi sonucu skoru 6-1’e taşıdık. Konuk takım Bursa Büyükşehir Belediyespor, takımımız karşısında Ediz Kaan ve Alisson’la skoru 7-4 yaptı. Setin devamında Hidalgo-Ter Maat ile Alisson-Ediz Kaan Fırıncıoğlu’nun karşılıklı sayılarıyla büyük bir çekişme yaşansa da 25-22’lik skorla kazanan taraf Fenerbahçemiz oldu.

İkinci sete Alisson’la hızlı başlayan taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor olsa da Erkek Voleybol Takımımız Fenerbahçe HDI Sigorta, 4-3 öne geçti. Üstünlüğünü devamında da sürdüren takımımız, teknik molaya 12-9 önde girdi. Mola dönüşünde de Hidalgo ve Ter Maat ikilisiyle sayılar bulmaya devam eden Fenerbahçemiz, farkı 6 sayıya kadar çıkardı:15-9. Morteza Sharifi’yle sette kalmaya çalışan Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında takımımız İzzet Ünver, Hidalgo ve Ter Maat’la 22-14’lük üstünlüğü yakaladı. Setin son bölümlerinde Leonel Marshall ve Boğaçhan Zambak’la oyunda kalan konuk takım, farkı 3 sayıya indirdi: 22-19. Fakat son bölümü iyi oynayan Fenerbahçemiz, seti 25-21 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

İzzet ve Ter Maat ikilisiyle üçüncü sete iyi başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, 4-1’lik üstünlüğü yakaladı. Morteza Sharifi ile skoru 4-3’e getiren rakip takım, devamında maça denge getirdi: 6-6. Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu bölümde Morteza Sharifi’nin etkili oyunuyla 6-7’lik üstünlüğü yakalasa da, Fenerbahçemiz, Oğuzhan Karasu’yla bu kez skoru eşitleyen taraf oldu: 7-7. Her iki takım da başa baş bir mücadele sergilese de, Fenerbahçemiz teknik molaya 12-10 önde girdi. Devamında Ter Maat ve Hidalgo’yla daha üretken olan taraf Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, seti 25-21, maçı da 3-0 kazandı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları