VOLEYBOL

Taraftarımızı maça bekliyoruz, onlara her zaman ihtiyacımız var

29 Ocak 2020 Çarşamba 18:15

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında 30 Ocak Perşembe günü (yarın) Burhan Felek Voleybol Salonu'nda İtalya ekibi Trentino Itas ile karşılaşacak.
 
Maç öncesi açıklamalarda bulunan oyuncularımız Emre Batur ile Caner Dengin, zorlu karşılaşmada taraftar desteğinin önemine değindi ve taraftarlarımızı maça çağırdı.
 
İkinci yarıda takım olarak güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Emre Batur,İkinci yarı takım olarak güzel bir ivme yakaladık. İlerleyen dönemde daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Trentino maçı zor bir maç olacak sonuçta Şampiyonlar Ligi önemli bir kulvar. Fenerbahçe’ye yakışır bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum. Fiziksel ve mental olarak hazırız. Elimizden geleni yapacağız umarım kazanan taraf biz oluruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz, onlara her zaman ihtiyacımız var.” dedi.
 
 
Taraftarımızdan aldıkları güçle böyle maçlarda daha iyi mücadele ettiklerine inandığını vurgulayan Caner Dengin,Trentino ile deplasmanda oynadığımız maçta çok iyi mücadele etmiştik. Rakibimiz önemli bir takım ama bu tarz maçlarda kağıt üzerinde yazılan değil sahada iyi oynayan maçı kazanıyor. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar, özellikle böyle maçlarda onlardan aldığımız güçle daha iyi mücadele ettiğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Trentino Itas maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları