VOLEYBOL

Voleybolcularımız final etabında ödülleri topladı

04 Mayıs 2019 Cumartesi 18:06

2018 – 2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’ni şampiyon tamamlayan Erkek Voleybol Takımımız, final etabının ödüllerini topladı.

Hidalgo final etabının En Değerli Oyuncusu seçilirken; Emre Batur En İyi Orta Oyuncu, Ulaş Kıyak En İyi Pasör, Oğuzhan Karasu ise en çok gelişme gösteren oyuncu ödülünü kazandı.

Final Etabı’nın En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen Fenerbahçemizden Salvador Hidalgo’ya ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Orta Oyuncusu seçilen Emre Batur’a ödülünü TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Pasörü seçilen Ulaş Kıyak’a ödülünü TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu takdim etti.

En çok gelişme gösteren Türk oyuncuya verilen, “Paidar Demir Özel Ödülü”nü kazanan Oğuzhan Karasu’ya ödülünü  Eski Milli Voleybolcu Sami Akgün takdim etti.

Öte yandan final etabının En İyi Liberosu seçilen Arkas Spor takımından Burak Mert’e ödülünü TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birim Müdürü Sezgin Eren takdim etti. Final etabının En İyi Smaçörü seçilen Arkas Spor takımından Adis Lagumdzija’ya ise ödülünü TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.