VOLEYBOL

Başkanımız ve yöneticilerimizden Arkas Spor maçı sonrası açıklamalar

23 Nisan 2019 Salı 21:46

Başkanımız Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay, 3-2 galibiyetimizle tamamlanan Arkas Spor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İlk olarak söz alan Başkanımız Ali Koç, yöneticilerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay’ın önderliğinde Türkiye Kupası’nın kazanıldığını ve şimdi de lig şampiyonluğu için finalde mücadele ettiğimizi vurgulayarak, “Burada önemli olan takımdan sorumlu iki yöneticimizle sezon başında neler konuştuğumuzu hatırlıyorum. Sağ olsunlar hem psikolojik açıdan hem mental yükleme açısından hem de transferle olaya müdahale ettiler. Sonra beklenmedik şekilde Türkiye Kupası’nı aldık. Şimdi de beklenmedik şekilde üstümüzdeki takımları eleyip finale geldik. Finalde 2-0 yaptık. Beş serilik maçta 2-0 önemli bir avantaj ama biz küçük bir avantaj diyelim. Arkas Spor çok iyi bir takım. Bizim Takımımızda yöneticilerimiz sayesinde bizi beklemediğimiz bir noktaya getirdi. Çok mutluyuz, iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. İnşallah ikinci kupayla sezonu tamamlarız.” dedi.

Yöneticilerimizin her maçta olduğu gibi İzmir’deki maçlarda da takımımızı yalnız bırakmayacağını belirten Başkanımız Ali Koç, “Takımlarımız diğer alanlarda da önemli aşamalara geldi. EuroLeague var, kadın basketbolda finale doğru gidiyoruz. Futbol maçlarımız var, destek kampanyamız var. Yöneticilerimiz her maçta olduğu gibi orada da olacaklar.” ifadelerine değindi.

Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay için de bir parantez açan Başkanımız, “Ben İlker beyi tanımayanlar için söyleyeyim. Rahmetli babası Hakan Dinçay Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yıllarca voleyboldan sorumluydu. Şimdi babadan oğula oldu. Kendisi de bu sorumluluğu devraldı. O buralarda büyüdü.” diyerek sözlerini tamamladı.

Simla Türker Bayazıt: Şampiyon olacağımıza inanıyoruz

Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, “Türkiye Kupası’ndan sonra şimdi lig şampiyonluğu için yarışıyoruz. İyi mücadele ediyoruz. İnanarak oynuyoruz. Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Takımımıza güveniyoruz, gurur duyuyoruz. Başkanımıza da desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Bize inandı, bize güvendi. İstediğimiz değişiklikleri yaptı, destek verdi.” diye konuştu.

İlker Dinçay: Takım taraftarın yanında olmasını çok hak ediyor

Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay ise, “Başkanımızın da söylediği gibi benim için bu işin duygusal tarafı çok daha yüksek. İzmir’de devam edecek bu süreç. Zor bir mücadeleydi. İki maçı da 5 set oynadık. İzmir’de tamamlamak istiyoruz. Taraftarlarımızı muhakkak bekliyoruz. Takım taraftarın yanında olmasını çok hak ediyor. İnşallah kupayla taçlandırırız.” şeklinde konuştu.