VOLEYBOL

Taraftarlarımızı CEV Şampiyonlar Ligi maçımıza bekliyoruz

04 Aralık 2019 Çarşamba 18:44

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk hafta maçında 5 Aralık Perşembe günü (yarın) Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Çekya temsilcisi Jihostroj Ceske Budejovice ile karşılaşacak. Maç öncesi açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ulaş Kıyak ile Kübalı smaçör Salvador Hidalgo, taraftarlarımızı maça çağırdı. 

Ulaş Kıyak: Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var
Voleybolda kalitenin en yüksek olduğu yer, CEV Şampiyonlar Ligi başlıyor. Hepimiz onun heyecanı içindeyiz. Çok zor bir gruptayız ama voleybolda maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor. Biz bu gruptan çıkıp önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Taraftarlarımız şehir içinde veya şehir dışında bizi yalnız bırakmıyorlar. Onların desteğine yine her zamanki kadar çok ihtiyacımız var.

Salvador Hidalgo: Taraftarlarımızla birlikte yenilmesi zor bir takım oluyoruz
Çok zor bir grupta CEV Şampiyonlar Ligi’ne başlıyoruz. Bir sonraki etaba geçebilmek için alabildiğimiz en fazla puanı almak istiyoruz. Özellikle evimizde galibiyet almak için her takıma karşı yapabildiğimizin en iyisini yapacağız. İlk maçımızı evimizde Jihostroj České Budějovice ile oynuyoruz. Umarım daha ileri gidebilmek için taraftarlarımız bizi yalnız bırakmazlar, onlarla birlikte yenilmesi zor bir takım oluyoruz. 

Öte yandan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Jihostroj Ceske Budejovice maçı hazırlıklarını Burhan Felek Voleybol  Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar 

Basın Fotoğrafları