VOLEYBOL

İnegöl Belediye 2-3 Fenerbahçe HDI Sigorta

15 Aralık 2019 Pazar 18:32

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde ilk devreyi galibiyetle tamamladı. Ekibimiz, ligin 11. haftasında karşılaştığı İnegöl Belediye’yi 3-2 mağlup etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da Bursa’ya giderek takımımızı yalnız bırakmadı. İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İhsan Gönül ile Yönetim Kurulu Üyesi Nezahat Balkış da İnegöl Spor Salonu’nda oynanan maçı takip etti.

Mariusz Sordyl yönetimindeki Fenerbahçe HDI Sigorta maça; Ulaş Kıyak, Salvador Hidalgo, Emre Batur, Ferhat Akdeniz, Wouter Ter Maat, İzzet Ünver ve libero Ahmet Karataş ile başladı.

Bursa temsilcisi karşısında yakaladığı 5-0’lık seriyle avantaj elde eden takımımız, teknik molaya 12-7 önde giren taraf oldu. Mola dönüşünde de etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe HDI Sigorta, rakibine şans tanımadı ve farkı da iyice açarak ilk seti 25-15 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette, teknik molaya önde giren taraf 12-8’lik skorla Fenerbahçe HDI Sigorta oldu. Moladan sayılarla dönen İnegöl Belediye skoru 12-12’de eşitledi. Setin son bölümleri oldukça çekişmeli geçerken; takımımız ikinci seti 26-24 kaybetti ve maçta durum 1-1 oldu.

Üçüncü sete etkili bir oyunla başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 12-6 önde gitti. Moladan da serilerle dönen takımımız, İnegöl Belediye’nin sayılarına rağmen son bölüme 8 sayılık avantajla girdi. Rakibine şans tanımayan ekibimiz, üçüncü seti de 25-14 önde tamamlayarak maçta 2-1 öne geçti.

Fenerbahçe HDI Sigorta, dördüncü sete iyi başlayamayınca teknik molaya da 9-12 geride girdi. Mola dönüşünde de hücum organizasyonlarında sorun yaşayan ekibimiz, son bölümde rakibine yaklaşsa da seti 25-20 kaybetti ve maça 2-2’lik eşitlik geldi.

Oldukça çekişmeli geçen beşinci sette de etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe HDI Sigorta, seti 15-13; karşılaşmayı ise 3-2 kazandı.

Basın Fotoğrafları