VOLEYBOL

Bu Sezon Burhan Felek Sarı Lacivert Olacak! Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızın kombine kart satışları başladı

02 Ekim 2019 Çarşamba 14:23

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımlarımız, 2019-20 sezonunda taraftarlarımızla Burhan Felek Voleybol Salonu’nda buluşuyor.
 
Takımlarımızın, Sultanlar ve Efeler Ligi, Play Off maçları ve CEV Şampiyonlar Ligi maçlarını kapsayan kombineler, satışa çıktı.
 
Sezon hazırlıklarını, Fenerbahçe’nin hem ulusal hem de uluslararası arenadaki başarı hedefleri doğrultusunda tamamlayan Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımız, bu sezon tüm karşılaşmalarda Fenerbahçe’mizi başarıyla temsil edecekler.
 
Avrupa Ligi, Türkiye Ligi, Şampiyonlar Kupası ve Türkiye Kupası’nda gurur dolu başarıları bulunan Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde 10.kez, Erkek Voleybol Takımımız FENERBAHÇE HDI SİGORTA ise CEV Şampiyonlar Ligi’nde 7.kez ter dökecek.
 
Fenerbahçe’miz, CEV Şampiyonlar Ligi’nde iki takımla mücadele edecek tek Türk kulübü olarak da dikkat çekiyor! 
 
Taraftarlarımızın, Fenerbahçe’nin mücadele ettiği her platformda olduğu gibi voleybolda da takımlarımızın yanında olacağına, Burhan Felek Voleybol Salonu’nu her maçımızda eşsiz destekleri ile dolduracaklarına inanıyoruz.
 
12 Ekim Cumartesi günü başlayacak Sultanlar Ligi’nde ve 27 Ekim Pazar günü başlayacak Efeler Ligi’nde takımlarımıza sonsuz başarılar diliyoruz!  
 
Kombine Satışları ile ilgili detaylar:
 
Eski hak sahipleri için yenileme ve genel satış süreci, 2 Ekim 2019 Çarşamba günü 14.00 itibari ile başlayacak olup yenileme süreci 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 18.00’de sona erecektir.
 
Bu tarih aralığında yer alan 5 Ekim 2019 Cumartesi günü 09.00 ile 15.00 arası yenileme işlemi yapılabilecektir. Pazar günü satış yapılmayacaktır.
  
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımları sezonluk kombine indirimli yenileme fiyatı: 300 TL  
 
Genel Satış fiyatı: 350 TL olup, Kongre üyeleri ve öğrenci taraftarlarımız için indirimli fiyat (300 TL) uygulanacaktır.
 
Kombine satışları, stadımızın Maraton girişinde Kombine kart merkezinden yapılacaktır.