SÖZDE ŞİKE DAVASI

Başkanımız ve Yöneticilerimiz Silivri’de Kumpas Davası’nı takip ediyor

15 Ocak 2020 Çarşamba 13:41

Fenerbahçemize kumpas kuranların yargılandığı Fenerbahçe Kumpası Davası’nda 14. duruşma celsesi Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’nda görülüyor.
 
Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Başkan Yardımcımız Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin, Sevil Zeynep Becan, Ömer Okan, Simla Türker Bayazıt, Mustafa Kemal Danabaş, Turhan Şahin ve Sertaç Komsuoğlu duruşmayı yerinde takip ediyor. Çok sayıda taraftarımız da Silivri’ye giderek Kulübümüze destek oluyor.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin açıklamalarda bulundu
 
Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin, FB TV’ye açıklamalarda bulundu.  Fethi Pekin, “Hem Başkanımız hem de Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla buradayız. Aynı zamanda taraftarlarımız da bize destek vermek için burada. Onların arasından yaklaşık 20-30 taraftarımız mahkemede duruşmayı izliyor. Bu sabah bir tanık ifadesi ile güne başladık. Bu tanık cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbetle hükümlü Cihan Oskay. Kendi ifadesini verdi. Şahsi kanaatim tamamen tutarsız ifadeler içermekte. Şu anda duruşmaya ara verildi. Öğleden sonra devam edecek. Bu sefer de tanığa avukatlarımız vasıtasıyla sorular yönelteceğiz. Mahkemenin günü bu şekilde bitireceğini düşünüyorum. Yarın taleplerin alınması, bir ihtimal yarın ara karar da çıkabilir. Muhtemel. Ya da cuma günü ara kararla beraber 14. duruşma celsesi sona erecektir. Taraftarlarımız sağ olsunlar. Hem destekleri için hem de düzgün bir şekilde, Fenerbahçeliliğe yakışır bir şekilde burada bizleri temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Güvenlik güçlerimize de son derece yardımcı oluyorlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları