MASA TENİSİ

Fenerbahçe Kadın ve Erkek Masa Tenisi Takımlarımızdan çifte şampiyonluk

05 Mayıs 2019 Pazar 16:26

Fenerbahçe Masa Tenisi Erkek ve Kadın A Takımlarımız, Adana’da yapılan Türkiye Süper Ligi 6.ve son etap maçlarının ardından şampiyonluğa ulaştı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ikinci yarının Adana etabındaki maçlar Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu´nda oynandı. Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay da sporcularımızı yalnız bırakmadı.

İki gün süren Süper Lig 6. ve son etap müsabakalarında Mesud Farahmand, Mohamed Elbeiali, Ahmed Saleh ve Afşin Gül’le mücadele eden Fenerbahçe Masa Tenisi Erkek Takımımız, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat GSK’yı 4-0, Koza Wos Spor’u 4-1 ve Beşiktaş’ı 4-3’le geçerken; Gülpembe Özkaya, Nadezha Bogdanova, Sedanur Kaçar ve Sibel Altınkaya’nın yer aldığı Masa Tenisi Kadın Takımımız ise İran Milli Takımı, Kayseri Kocasinan Belediyespor ve Yalova Belediye Gençlik Spor’u 4-2, Tigem Spor’u da 4-0 mağlup etti.

Süper Lig 6. ve son etabı namağlup tamamlayan Masa Tenisi Kadın ve Erkek Takımlarımız, 2018-2019 sezonunu şampiyonlukla noktaladı.

Haberin diğer fotoğrafları

/