KÜREK

Kürek Şubemiz, Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlarda şampiyon oldu

24 Mart 2019 Pazar 13:39

Kürekte Büyükler Türkiye Kupası Yarışları Sapanca'da gerçekleştirildi. Üç gün süren organizasyonda Fenerbahçe Kürek Şubemiz, Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlarda şampiyon oldu.

Büyük Erkeklerde Sarı Lacivertliler 798 puan toplayarak Türkiye Kupasını kazanırken, Galatasaray 790 puanla ikinci, Şişecam Çayırova ise 20 puanla üçüncü sırayı aldı.

Kürek Şubemiz Büyük Kadınlarda da 440 puanlı Galatasaray'ı geride bırakarak 490 puanla zafere ulaştı. Şişecam Çayırova ise 110 puanla üçüncülük elde etti.

Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mustafa Kemal Danabaş'ın da izlediği yarışların son gününde Fenerbahçe, Erkeklerde 2 tek, hafif kilo iki çifte ve 8 tek kategorilerinde altın madalyanın sahibi oldu.

Sarı Lacivertliler kadınlarda ise iki tek yarışını birinci, tek çifte ve hafif kilo tek çifte yarışlarını ise ikinci sırada tamamladı.

Organizasyonun ardından düzenlenen törende sporcularımıza madalyaları takdim edildi. Büyük Erkekler Türkiye Kupasını Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, Büyük Kadınlar Türkiye Kupasını ise Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan aldı.   

Fenerbahçe Kürek Şubemiz dün de şampiyonada 3 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. Sporcularımızdan 23 Yaş Altı Erkeklerde dört çiftede altın, tek çifte, hafif kilo iki çifte ve 4 tekte gümüş, iki tekte ise bronz madalyanın sahibi oldu. Büyük Kadınlarda da Fenerbahçemiz, hafif kilo dört çifte ve iki çiftede birincilik, hafif kilo iki çiftede ise ikincilik elde etti.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları