KULÜP

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan’ın açıklamaları

23 Ocak 2021 Cumartesi 12:42

Koronavirüs salgını nedeniyle online gerçekleştirilen Ocak Ayı Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okuyan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, şunları söyledi:
 
"Sayın Yüksek Divan Kurulu Başkanım, Sayın Başkanım, saygı değer Yönetim Kurulu Üyeleri, ekranları başında bizleri takip eden saygı değer Yüksek Divan Kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız, tüm değerli üyelerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
 
2020 yılı, mart ayından itibaren tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle, sizlerle yalnızca bir kere bir araya gelebildiğimiz, sonrasında ayrı düştüğümüz, endişe ve büyük zorluklarla dolu geçen bir sene oldu.
 
Hep, bir sonraki toplantımızda fiziken bir araya gelip, hasret giderebilmeyi, sizlerle sohbet etmeyi umduk. Maalesef bunu gerçekleştiremedik. Ne yazık ki, bir süre daha beklemek zorundayız. 2021’in ilk Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısını da, yine online bir şekilde icra ediyoruz.
 
Bu süreçte tek tesellimiz, sizlerin sağlığının iyi olmasıdır. Geride bıraktığımız yılda, birçok üyemiz plaket alma hakkını elde etti; ancak bu hak edişlerin takdimini salgın nedeniyle gerçekleştiremedik.
 
Bugünkü toplantı itibarıyla, plaket almaya hak kazanan üyelerimiz de dahil olmak üzere, yüz yüze gerçekleştireceğimiz ilk Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantımızda, ilgili üyelerimiz plaketlerine kavuşacaktır. Umuyoruz ki bu, bir sonraki toplantımızda gerçekleşebilsin.
 
Sizlerle bir araya gelemememizin yanı sıra, salgın, kaçınılmaz olarak kulübümüz ve bağlı şirketlerimizde faaliyetlerimizin azalmasını, stadyumlarda ve salonlarda en büyük destekçimiz taraftarlarımızla ayrı düşmemizi, doğal olarak da gelir kaybı yaşamamızı beraberinde getirdi.
 
Spor endüstrisinin sadece ülkemizde değil, tüm Dünya’da olumsuz etkilendiği bu dönemde, yönetim kurulu olarak, Fenerbahçemizin en az zararla bu süreçten nasıl çıkabileceği yönünde başarılı çalışmalar yaptık. Birazdan da bahsedeceğim şekliyle, kulübümüze gelir getirecek yeni projeleri ve ürünleri uygulamaya koyduk.
 
Salgının sürecinin başından beri, kulüp çalışanlarımız, dönüşümlü olarak ofislerde çalışmayı sürdürüyorlar. Bu noktada size daha önce duyurduğumuz gibi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı İŞKUR tarafından, “Kısa Çalışma Ödeneği” adıyla gelir desteği sağlanmıştır. Kısa Çalışma Ödeneği başvurularımızı hızlı bir şekilde işleme alan ve sonuçlandıran ve Nisan 2020’den bu güne süren destek için, başta Kadıköy olmak üzere, tüm İŞKUR Hizmet Merkezi yetkili ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür ederiz.
 
Salgın sürecinin başından beri, kulüp olarak ‘her şeyin başı sağlık’ ilkemizden şaşmayarak, hiçbir çalışanımızı riske atmamayı hedefleyen bir anlayışta olduk. Bu doğrultuda, çalışanlarımız nöbetleşe çalışma sistemi ile uzaktan işlerini takip edecek şekilde organize oldular.
 
Şimdilik geri dönüş tarihini 1 Şubat 2021 olarak güncelledik; ancak o gün yaklaştığında şartları inceleyerek gerekeni yapacağız. Neredeyse 1 yıla yaklaşan bu süreçte, kulüp çalışanlarımız, üzerlerindeki sorumluluğun farkında olarak, nerede olduklarından bağımsız bir şekilde çalışmalarını aksatmadan, yapabileceklerini en iyi şekilde sürdürüyor. Kendilerine, gösterdikleri iş disiplini için teşekkür ederim.
 
Son toplantımızdan bugüne dek geçen zamanda, takvim yaprakları artık yeni bir yılı gösteriyor. Umuyorum bu yıl, mücadele ettiğimiz her branşta kupalar kaldırdığımız, başarılarımızı kutladığımız bir yıl olur. Bizler zamana bakmaksızın her zaman sarı-lacivert armamızı daha ileriye taşımak için, kulübümüzün çıkarlarına en uygun hamleleri yapmak adına, sizlerin yetki verdiği sürece çalışmaya devam edeceğiz.
 
Finansal anlamda, Kulübümüzün bugününü ve geleceğini kurtarmak, sportif faaliyetlerinin devamını sağlamak ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için yönetim kurulu olarak ciddi mesai verdik. Bu doğrultuda, Kulübümüzün borçlarını yapılandırma amacıyla, Bankalar Birliği ile anlaşabilmek için 2020’nin son günlerinde, 25 Aralık’ta gerçekleşen Fenerbahçe Futbol A.Ş genel kurulunda, yatırımcılarımız oy çokluğu ile yönetimimize imza yetkisi verdi. Bu yetkiyle birlikte, 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında, ana ödemesiz olmak koşuluyla 2+7 şeklinde toplam 9 yıllık bir yapılandırma anlaşmasına önümüzdeki süreçte imza atacağız.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, başta Başkanımız Sayın Ali Koç olmak üzere, büyük camiamızın da desteğiyle istediğimiz şartlarda bir anlaşmayı ortaya çıkarabilmek için çok çabaladık ve çalıştık.
 
Finansal çalışmalarımızın yanında, kulübümüze birçok alanda gelir getirecek adımlar atmaya devam ediyoruz. Kulübümüz son 3 aylık dönemde resmi taraftar uygulaması olan Mohikan’ın tanıtımını yaptı. Taraftarlarımızla aramızdaki bağı güçlendirecek olan Mohikan uygulaması ile hem yenilikçi bir adım attık, hem de gelecek dönemlerde kulübümüze önemli bir gelir kapısı daha yaratacağımıza inanıyoruz. Mohikan’ı telefonlarınıza indirmediyseniz indirmenizi öneririm.  Yakın zamanda kongre üyeliği aidat borcu sorgulama, ödeme ve bağışta bulunma gibi fonksiyonları da devreye aldık. Mohikan aracılığıyla tüm bu işlemleri gerçekleştirebileceksiniz. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek güncellemeler ve ek özellikleri ile taraftarımızın kulübümüzle ilk temas noktası haline gelmesini hedefliyoruz.
 
Ayrıca dijital alanlarda attığımız adımlardan bir diğeri olan Youtube Katıl projemizi daha önce sizlerle buluşturmuştuk. Youtube Katıl için, taraftarlarımıza üç ayrı paket seçeneği sunmuştuk. Geçtiğimiz hafta daha iyi içerik geliştirebilmek adına, 3 paketi birleştirerek tek paket ile sizlerin yeniden beğenisine sunduk. Youtube’da bugün genel abone sayısında 1 Milyon Sekiz Yüz bin civarında üyemiz bulunuyor. Hedefimiz, kısa zamanda 2 Milyon aboneye ulaşmak. Ama sizlerden sadece Youtube kanalımıza üye olmanızı değil, aynı zamanda katıl aboneliğine de üye olarak sarı paket ile ayda sadece 15 TL’ye tüm özel içeriklere erişim hakkını elde etmenizi öneriyoruz.
 
Uygulamaya aldığımız bir diğer projemiz, Çubuklu için emek veren, galibiyetimizin mimarı olan, formamızı gururla taşıyan takımımızın, imzalı maç formalarının matchwornshirt.com ve www.fenerium.com.tr adresinden dönüşümlü olarak açık artırma usulü ile satılması oldu. Sahada ter döken oyuncularımızın alın terleri ile ıslanan formalarımıza, oyuncularımızın imzası ile sahip olabilirsiniz.
 
Yine bir ilke imza atarak, Fenerbahçe taraftarının kişiselleştirilebileceği, hem dijital hem de cilt baskılı olarak sahip olabileceği, Taraftar Efsanesi Dergisi projemizi, 13 Ocak tarihinde hayata geçirdik.  Kurumsal web sayfamız fenerbahçe.org üzerinden ya da direkt olarak feneroltaraftarefsanesi.com adresi ya da instagram hesabımızdan detaylı şekilde projemizi inceleyebilir, derginizi tasarlamak için satın alacağınız seri no ve şifre ile giriş yaparak, dergi kapağını kişiselleştirip, size özel röportaj sorularını yanıtlayabilir, başkanımızın isminize özel teşekkür yazısı ile 70 sayfalık cilt baskılı efsane derginizi, kendiniz tasarlayarak Fenerbahçe arşivinize ekleyebilirsiniz.
 
Türkiye’nin en büyük ve öncü spor kulübü Fenerbahçe, global fantezi futbol oyunu Sorare’a dahil olan ilk Türk Spor Kulübü oldu.
 
İş birliği kapsamında, futbolcularımızın dijital kartları oyunda yer alacak ve oyunu oynayan taraftarlarımız bu kartları alıp satarak takımlarında kullanabilecek. Juventus, Paris Saint-Germain ve Bayern Münih gibi devlerin yer aldığı bu oyun, hem marka değerimize değer katacak hem de mali anlamda fayda sağlayacaktır.
 
Bununla birlikte, son dönemde 3 mobil oyunumuzu taraftarlarımızın beğenisine sunduk ve aldığımız geri bildirimlerle sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Oyunlarımız, kısa sürede 300 binin üzerinde indirme sayısına ulaştı, çok yakında yeni oyunlarımızı da taraftarlarımızla buluşturacağız.
 
Kulübümüz, adımları bağışa çeviren sağlık uygulaması Help Steps ile iş birliği anlaşması imzaladı. Taraftarlarımız, yürüyerek adımlarıyla kulüplerine bağışta bulunabiliyor. Kısa sürede yoğun ilgi gösterilen uygulamada, 85 bin Fenerbahçe taraftarı, 9,6 milyar adım attı. Günlük hayatta attığımız tüm adımlar, kulübümüze bu proje sayesinde gelir olarak yansıyor. Bunun için Help Steps uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve her akşam yatmadan önce adımlarınızı Fenerbahçemize bağışlamanız yeterli oluyor.  
 
Dijital platformlarda etkinliğimizi arttıracak ve gelir getirici projelere imkân sağlayacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Yaptığımız geliştirmeler ile taraftarımızla temas ettiğimiz tüm noktaları bir veri ambarında merkezileştiriyor, böylelikle artık taraftarımızın beklentisine uygun içerik ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz.
 
Yakın zamanda, birçok yeni iş birliği ve projemizi de sizlere duyuracağız. Yol haritamızda bulunan online market-pazar yeri, kripto varlık, mobil ödeme gibi yeni projelerimiz ile hem taraftarımızın günlük yaşantısında da kulübümüzü desteklemesini hem de taraftarımıza fayda sağlanmasını amaçlıyor; hem sen kazan hem Fenerbahçe kazansın bakış açısını benimsemeye devam ediyoruz.
 
Dijital adımlarımızın yanı sıra, gelir getirici projelerimiz kapsamında birçok adım attık.
 
Değerli iş ortaklarımızdan nesine.com’un katkılarıyla, eşya piyangosu adımını hayata geçirdik. Aslında bizim için de duygusal bir anlam taşıyan, nostaljik bir proje oldu; çünkü bunu ilk defa yapmıyoruz. Genç Türkiye Cumhuriyeti’nin 10. yılında, 1933’te bugünkü stadımızın temelleri atılırken, Kulübümüz eşya piyangosu organize etmiş ve stadımızın inşası için büyük gelir elde etmişti.
 
Fenerbahçemizin 100.yılında şampiyon ipini göğüslediği 2006-2007 sezonunda da, kulüp olarak bir eşya piyangosu gerçekleştirmiş ve o dönem de çok önemli bir gelir elde etmiştik.
 
Etkinliğimizi 2020’nin son günlerinde başlattık. Tanesi 5 TL’den satılan piyango biletlerimiz, taraftarımızın gösterdiği ilgi oranında kulübümüze maddi katkı sağlanacak. Şu zamana kadar, biletlerin %30'a yakın bir kısmı satıldı. Taraftarımızın teveccühüyle, bu sayının yukarı çıkacağına inancım tam. Eşya piyangosuna katılım sağlamayı düşünen taraftarlarımıza, bir an önce nesine.com üzerinden eşya piyangolarını edinmelerini ve birbirinden değerli hediyeleri kazanma heyecanını yaşamalarını tavsiye ederiz.
 
Bunlarla beraber farklı alanlarda da, kulübümüze gelir getirici projelere imza atmaya devam ediyoruz. İş ortaklarımızdan HDI Sigorta ile satışını başlattığımız, HDI Fenerbahçe cep telefonu sigortası ürünümüz var. Bu konuda da camiamızı bilgilendirmek isterim.
 
Son 3 aylık dönemde, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yatırımlarımıza da hızlıca devam ettik.
 
Çevreyi koruyan yenilenebilir enerji yatırımıyla kulübümüz Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri’nde güneş enerji sistemi kurulması için Aksa Elektrik ile anlaşma yaptı.
 
Kulübümüz, bugüne kadar yaptırdığı 2 adeti Fenerbahçe Stadyumu’nda, 2 adeti Samandıra’da, 1 adeti Topuk Yaylası’nda olmak üzere 5 adet elektrikli şarj istasyonuyla daha önce de temiz enerji kaynaklarını tercih etmişti.
 
2020 yılına elveda demeye hazırlandığımız Aralık ayında, 60 Derneğimizin katılımıyla, 2020 yılı dernekler toplantımızı yine pandemi sebebiyle online platformda gerçekleştirdik. Bulundukları bölgelerde, kulübümüzün temsilcileri olan derneklerimizle, 2021 projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk, onların fikirlerini dinledik.
 
Derneklerimizle, önümüzdeki dönemde ortak bir çatı altında birçok projemiz olacak. İlk projemizi hayata geçiriyoruz. Bildiğiniz gibi Hatay ilimizde 2020 yılı yaz dönemi sonunda, ülkece yüreğimizi de yakan orman yangınları meydana geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olarak, derneklerimiz ile birlikte, Hatay Valiliği’nin bize gösterdiği alanda zarar gören bölgeye ağaçlandırma ve iyileştirme çalışması yapacağız. Kulübümüz, tüm derneklerimizin katkısı kadar bir katkı sağlayacak ve böylelikle ağaçlandırma çalışmalarına yönelik ortak bir projemiz olacak.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak HeForShe ile birlikteliğimiz kapsamında, kadınlar ve kız çocuklarının hem sporcu hem de taraftar olarak varlıklarının artırılması, sporun her alanında eşit haklara sahip olması ve kadına yönelik şiddetin son bulması yönünde çok ciddi farkındalık çalışmaları yaptık.
 
Geçtiğimiz yıl ilk defa etkin bir şekilde yer aldığımız, 25 Kasım-10 Aralık Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele için 16 günlük Aktivizm Kampanyası döneminde “Kadına karşı şiddet suçtur! Ortak Olma Seyirci Kalma!” içeriklerimiz, kamu spotu olarak pek çok ulusal kanalda yer aldı.
 
Bu yıl da, “Kadına Şiddete Tahammülümüz YOK!” mesajı ile hazırlanan manifestomuzu, 9 branştan 18 sporcu ile Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Erol Bulut ve Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Erkan Toğan’ın katıldığı tweet zinciriyle paylaştık.
 
Aynı zamanda, Başkanımız Sayın Ali Koç ve kulüp çalışanlarımızın yer aldığı, "Kadına Şiddete Tahammülümüz YOK!" manifesto videomuzu, Fenerbahçe TV ekranlarında ve tüm sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak, kadına şiddete karşı ortaya bir duruş koymuş olduk.
 
Aktivizm kampanyası döneminde, futbol, basketbol ve voleybol takımlarımız, müsabakalar öncesi “Kadına şiddete Tahammülümüz YOK!” tişörtü ile sahaya çıktı. Kampanya kapsamında, pek çok adım atan Kulübümüz, kampanyanın son gününde, stadımızın dış duvarına, “Kadına Şiddete TAHAMMÜLÜMÜZ YOK!” mesajını yansıtarak kamuoyunda önemli bir farkındalık yarattı. 
 
16 Günlük Aktivizm Kampanyası kapsamında yapmış olduğumuz, tüm bu farkındalık çalışmaları ile UN Women Avrupa ve Orta Asya bölgesinin hazırladığı, tüm ülkelerin 2020 yılında 16 Günlük Aktivizm boyunca yaptığı etkinlikler derlemesinde, Fenerbahçemizin de yer edindiğini gururla paylaşmak isteriz.
 
Kapsayıcı spor kulübü olma hedefiyle çıktığımız bu yolda; çok önemli olduğuna inandığımız çalışmalarımız bir insanda dahi farkındalık yaratıyorsa bunu çok kıymetli buluyoruz.
 
Saygıdeğer Yüksek Divan Kurulu üyeleri; ekim ayındaki toplantımızda, kasım ayında Kulübümüz için çok önemli hukuki virajların alınacağını sizlere aktarmıştık. İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin, Futbolda Sözde Şike Davası’nda aldığı kararı, Yargıtay 5’inci Ceza Dairesi’nin usul eksikliği nedeniyle bozması sonucu yeniden görülmeye başlanan davanın ikinci duruşması, 6 Kasım’da gerçekleşti. Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin, usul eksikliği nedeniyle bozması sonucu yeniden görülmeye başlanan davada, eski Başkanımız Aziz Yıldırım ve eski yöneticilerimiz, şike ve teşvik suçlamalarından beraat etti.
 
Her ne kadar Yargıtay süreci devam etse de, suçsuzluğumuz bir kez daha yargı nezdinde kanıtlanmış oldu. 10 yıla yakın süredir devam eden bu süreçte, camiamızın gösterdiği duruş ve FETÖ’ye ördüğü duvar hiçbir zaman unutulmayacak.
 
Kasım ayı, tüm Türkiye için olduğu gibi Kulübümüz için de çok önemli bir günü içinde barındırıyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrıldığı 10 Kasım’da, stadyumumuzda tüm çalışanlarımızın katıldığı büyük bir anma töreni gerçekleştirdik.  Sadece bugün, sadece bir gün değil, dünya var oldukça “Biz Seniz” diyerek Whatsapp ve sosyal medya hesaplarımızı Ulu Önderimizin fotoğrafıyla donattık.
 
Gönül isterdi ki, salgın şartları olmasaydı ve kalbi Atatürk sevgisiyle atan tüm taraftarlarımızla bir araya gelebilseydik. Bu vesileyle, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.
 
2020’ye damgasını vuran küresel salgın, birçok sportif organizasyonun iptal edilmesine ya da ertelenmesine neden oldu.
 
Ertelenen en büyük organizasyonlardan biri de, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları idi.
 
Bu yaz gerçekleşmesi hedeflenen oyunlara katılım hakkı elde etmek için dünyada binlerce sporcu çalışıyor.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak olimpiyatlara en fazla sporcu gönderme misyonumuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
Şu ana dek, 6 farklı branştan 11 sporcumuz Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda mücadele etmeye hak kazandılar.
 
Atletizmde Ramil Guliyev, Eda Tuğsuz ve Özkan Baltacı; boksta 53 kiloda Batuhan Çiftçi; yelkende Alican Kaynar ve Ateş-Deniz Çınar kardeşler; yüzmede Emre Sakçı ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızda kaptanımız Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Aylin Sarıoğlu bayrağımızı temsil edecekler. Haziran ayına dek devam eden seçmelerde, hedefimiz 20-25 sporcumuzun olimpiyat hakkı kazanması yönünde.
 
Biz ise, bu kadar farklı branşlarda olimpiyata sporcu göndermeyi başaran Fenerbahçe olarak, Türkiye’nin en büyük spor kulübü olmanın, tarifsiz mutluluğunu yaşayacağız. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.
Umuyorum, bu yaz onların adını bol bol anarak gururlanacağız.
 
Futbolda ise, takımımız yoğun maç temposunda, zirve mücadelesini sürdürüyor. 4 Ocak 2020’den itibaren, kış transfer dönemi başladı. Bu sene sıkışık takvimden dolayı ligin ara vermediği; ancak bir yandan da transfer faaliyetlerinin sürdüğü bir dönem yaşıyoruz. Transfer penceresinin açılmasıyla, Türkiye Futbol Federasyonu bu transfer döneminde geçerli olacak harcama limitlerini duyurdu. Buna göre Kulübümüzün harcama limiti, 356 milyon 433 bin 786 TL olarak açıklandı. %15 sapma payı ile beraber bu miktar 409 milyon 898 bin 854 TL’ye kadar ulaşıyor.
 
Daha ayrıntılı bilgi vermek adına, şube sorumlularımız, 3 aylık süreçteki faaliyetleri anlatmak üzere birer video çektiler. Şimdi sırasıyla bu videoları izliyoruz.
 
Ancak; videolara geçmeden, Büyükler Türkiye Kupasında kadınlar ve erkeklerde şampiyon olan kürekçilerimizi kulübümüze kazandırdıkları bu başarı sebebiyle kutluyorum. İlave olarak, dün akşam aldığı galibiyetle, EuroLeague Women B Grubu’nu lider tamamlayan ve çeyrek finale gitmeyi hak kazanan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızı ve Turkish Airlines EuroLeague’de lider CSKA Moskova’yı, muhteşem bir mücadele sonucunda mağlup eden, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımlarımızı canıgönülden tebrik ediyorum."
 
Tüm branşlarımızın şube sorumlularının video açıklamaları yayınlandı. Bunun ardından Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan şöyle devam etti:
 
"Sözlerime son vermeden gelecek dönemden gelecek dönemler için gerçekleşmesini çok arzu ettiğimiz bir projeden bahsetmek istiyorum. Pandemi süresince hayatlarını ortaya koyarak eşsiz bir mücadele veren sağlık çalışanlarımızı stadyum ve salonlarımızda misafir etmek istiyoruz. Sadece aşı olmuş sağlık çalışanlarını misafir etmeyi planladığımız bu projemiz hem kendileri için büyük bir moral olacak hem de ülkemizde aşının önemi ve gerekliliği konusunda bir mesaj verecek. Normalleşmeye giden süreçte aşının önemli bir dönüm noktası olduğunu gösterecektir. Gerekli izin yazılarını pazartesi günü ilgili federasyon ve kurumlara ileteceğiz.
 
Bizler, sizlerin gösterdiği iradeyle şanlı Fenerbahçemizin yönetim kuruluna layık görüldük. Biz de bu teveccühün farkında olarak, kıymetlimize yakışır bir şekilde hizmet etmek ve armamızı en yükseğe taşımak için Fenerbahçelilik değerlerini ilke edinerek çalışmaktayız.
 
Bu yolda sizlerin birikimi, hayat tecrübeleri ve yönlendirmeleri bizim rehberimizdir.
 
Bir dahaki toplantıda, her zaman olduğu gibi yüz yüze bir araya gelmeyi umut ettiğimi bir kez daha yineleyip, güzel günlerde buluşmak dileğiyle diyerek sözlerimi sonlandırıyorum. Sağlıkla kalın."

Basın Fotoğrafları