KULÜP

YDK Ekim Ayı Olağan Toplantımız yapıldı

24 Ekim 2020 Cumartesi 12:03

Koronavirüs salgını nedeniyle online (internet üzerinden) gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde YDK Başkanımız Vefa Küçük başkanlığında Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı
 
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, kurucularımız, vefat eden yönetici, sporcu, taraftarlarımız ve vatanımızın, demokrasimizin, milletimizin bekası için canlarını veren şehitlerimiz, dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın verdiği mücadele esnasında şehit olanlar için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan okunmasıyla toplantı başladı.
 
Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nın açılış konuşmasını YDK Başkanımız Vefa Küçük video konferans yöntemiyle yaptı. Vefa Küçük'ün konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimleri tek tek okundu. Daha sonra Kulübümüzde 40., 50. ve 60. yılını dolduran üyelerimizin isimleri okundu.
 
40. yılını dolduran YDK üyelerimiz: Ahmet Kaytuk Şurdum, Alp Akbostancı, Aydın Erdem, Birol Oskay, Coşkun Kanaç, Efsan Bekemer, Erol Karatekin, Erol Tavukçuoğlu, Günalp Akbay, İbrahim Arslan, Mehmet Arda Dağcıoğlu, Mete Teoman, Nafiz Kurtay Öğünç, Nejat Şahin, Oktay Çalışkan, Orhan Önem, Ömer Sipahi, Rahmi Kanbay, Sultan Tavukçuoğlu, Şadiye Gaye Çağlar, Şükrü Çital, Turhan Akın, Zehra Didem Üretmen.
 
50. yılını dolduran YDK üyelerimiz: Ender Asman, Enis Osman Denizel
 
60. yılını dolduran YDK üyelerimiz: Mehmet Vasıf Genceli, Mehmet Cemal Şener, Rana Beşe, Sabi Ruso
 
YK Faaliyet Raporu okundu
 
Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunmasına geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde hangi gelişmelerin yaşandığını, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı. Şubelerimizde yakın dönemde yaşanan gelişmeleri ise branşlarımızda görev alan Şube Sorumlularımız aktardı. Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Finansal gelişmeler aktarıldı
 
Ardından Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam, Kulübümüzün finansal gelişmeleri hakkında bilgilendirmeler yaptı. Burhan Karaçam’ın konuşması için TIKLAYINIZ.

Denetim kurulu raporu okundu
 
Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Rapor, Denetim Kurulu Üyemiz Selda Leventçi tarafından okudu.

Ardından kürsüye gelen Başkanımız Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin ilettiği soruları cevapladı. Bazı konularla ilgili Yönetim Kurulu Üyelerimiz de açıklamalar yaptı. Başkanımızın ve yöneticilerimizin açıklamaları için TIKLAYINIZ

 

Basın Fotoğrafları