KULÜP

Yöneticilerimiz, Gaziantep’te kongre üyeliğine geçen taraftarlarımızla bir araya geldi

17 Ocak 2020 Cuma 22:36

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüzün başlattığı ve 31 Ocak’ta sona erecek Temsilci Üyelikten Kongre Üyeliğine Avantajlı Geçiş Kampanyasından yararlanan Gaziantepli üyelerimizle bir araya geldi.

Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği geceye; Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Zeynep Sevil Becan, Kemal Danabaş, Ömer Okan, Selahattin Baki, Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı, Yardımcı Antrenörümüz Volkan Demirel ile 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ruşen Çetin’in yanı sıra Güneydoğu Anadolu Bölge Dernekleri ve davetlileri de katıldı.

Gerçekleşen buluşmada açılış konuşmasını Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sinan Camcıoğlu yaptı. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sevil Zeynep Becan ise, daha demokratik ve katılımcı bir Fenerbahçe için temsilci üyelerimize kongre üyeliğine geçmeleri çağrısında bulundular.

Yöneticilerimiz, temsilci üyelikten kongre üyeliğine geçen üyelerimize rozetlerini takarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeni kongre üyelerimiz kulübümüzün başlattığı avantajlı kampanyadan tüm temsilci üyelerin yararlanması gerektiğini vurguladılar.

Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği de Yönetim Kurulu Üyelerimize hediyeler takdim etti. Gecenin sonunda Fener Ol kampanyasına destek olan misafirlere çeşitli hediyeler verildi.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları