KULÜP

Kaptanlarımızdan Hasan Ali Kaldırım deprem bölgesinde

28 Ocak 2020 Salı 17:53

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki futbolcular, depremin yaralarını sarmaya çalışan Elazığ’ı ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette Futbol Takımımızın kaptanlarından Hasan Ali Kaldırım ile Galatasaray’dan Selçuk İnan, Trabzonspor’dan Uğurcan Çakır ve Beşiktaş’tan Umut Nayir yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile futbolcular esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görenleri de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ve kaptanlarımızdan Hasan Ali Kaldırım, Selçuk İnan, Uğurcan Çakır ve Umut Nayir yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Futbolcular, hastanede tedavi gören çocuklarla yakından ilgilenerek, onlara moral verdi. Çocukları tedavileri sonrası maça davet eden futbolcular, hastanedeki diğer vatandaşlarla da görüştü. Ayrıca Yakup Kılıç Spor Salonu'nda kalan depremzedelerin de yanına giden Kasapoğlu ve futbolcular buradaki çocuklarla oyunlar oynadı. Kaleye geçen çocuklara penaltı atışı yapan futbolcular, kurtarış yapanlara imzalı forma sözü verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Gençlerimizle yaraları birlikte saracağız

Valilik kriz merkezinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Rabbim bizlere bundan sonra bu acıları yaşatmasın. İnsanımızı, milletimizi bu tür afetlerden, felaketlerden esirgesin. Ortaya konulan kardeşlik, dayanışma ve millet olma tablosu hakikaten millet için insanlık için örnek olacak bir tablodur. Malatya'ya, Elazığ'a el uzatan, yüreğini koyan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnsanlık dersini, millet olarak tarihten itibaren ortaya koyduğumuz gibi bu dinamizmimizin, ne kadar canlı olduğunu da ortaya koymuş oluyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de yaraları sarmada, ileriye birlikte yürümede millet olarak en güzel örneği ortaya koyacağız. Bu vesileyle Uğurcan, Selçuk, Hasan ve Umut kardeşime, kulüplerine teşekkür ediyorum. İnşallah millet olarak birlik ve beraberliğimizi her alanda ortaya koyduğumuz gibi renkleri farklı olsa da spor camiamızın temsilcilerinin bugün burada olması yüreklerin bir çarptığını, beraber olduğumuzu ortaya koyması açısında çok önemli. Bakanlık olarak spor ve gençlik merkezlerimizi milletin hizmetine sunuyoruz. Gönüllü gençlerimiz burada bir kısmı da yolda. Gençlerimizle yaraları birlikte saracağız. Özellikle bundan sonra bakanlığımıza ait spor tesisleri ve gençlik merkezleri ile ilgili konuyu masaya yatıracağız. Onarım çalışmalarına dün itibarıyla başladık. Elazığ ve Malatya için gerekli görülen yatırımlara başlanmıştır. Bunların hızlandırılması ve diğer ihtiyaçların da planlanması ve harekete geçilmesi için çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz." dedi.

Hasan Ali Kaldırım: Bu acı hepimizin

Takım kaptanlarımızdan Hasan Ali Kaldırım da,  “Zor günler. Bu acı hepimizin acısı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bizler futbol camiası olarak hem Elazığ’ımıza hem Malatya’mıza maddi, manevi destek olmaya, onlara moral vermeye geldik. Her zaman sizin yanınızdayız. Yalnız değilsiniz. Bunu bilmenizi istiyorum. Ülke olarak her zaman zor günleri atlattık. Bugünleri de birlik beraberlik içinde atlatacağımıza eminim. İnşallah en kısa zamanda yaralarımızı sarıp, tekrar dik bir şekilde devam edeceğimize hiçbir şüphem yok” diye konuştu.

Haberin diğer fotoğrafları

/