DERNEKLERİMİZ

Başkanımız ve Yöneticilerimiz, Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği lokalinin açılışını gerçekleştirdi

18 Ocak 2020 Cumartesi 19:56

Başkanımız Ali Koç, Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği lokalinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Başkanımız Ali Koç’un yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sinan Camcıoğlu, üyeler ve taraftarlarımız katıldı.

Açılış töreninin ardından ilk konuşmasını yapan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sinan Camcıoğlu, açılış sürecinde destekçileri olan başta Başkanımız Ali Koç olmak üzere tüm üyelere teşekkür etti.

Başkanımız Ali Koç, taraftarlarımızla yakından ilgilenirken; açılışta Başkanımız Ali Koç'a çeşitli hediyeler de taktim edildi.

Öte yandan lokal açılışının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, "Öncelikle büyük bir keyif bizim için. Büyük bir heyecanla başlıyoruz ikinci yarıya. Hem ikinci yarının başında olmamız, hem de derneğimizin bu yeni binasının açılışı bizi çok duygulandırdı, çok keyiflendirdi. Dün akşam da gala yemeğimiz vardı. Orada da çok mutlu bir akşam geçirdik. Yeni üyelerimiz var, geçiş yapan üyelerimiz var, yeni lokalimiz var. İkinci yarıya başlıyoruz. Hep birlikte oluşturduğumuz büyük bir enerji ortaya çıktı. Bu enerji inşallah ikinci yarıda arkamıza alacağımız rüzgar olarak yansısın ve şampiyon olalım." dedi.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları