KULÜP

Kulübümüzden Ata'ya Saygı Yürüyüşü

19 Mayıs 2019 Pazar 10:15

Kulübümüz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun'a çıkışının 100’üncü yılını, düzenlediği "Ata’ya Saygı" yürüyüşüyle kutladı.

Kadıköy’ün simgelerinden biri olan Boğa heykelinde başlayan ve Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde son bulan yürüyüşe; Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan, amatör şubelerden sporcularımız, kulüp çalışanlarımız, FBÇGK Yürütme Kurulu Üyeleri ve taraftarlarımız katıldı.

Fenerbahçe ve Türk bayraklarının dalgalandığı yürüyüş süresince hep bir ağızdan 10.Yıl Marşı da coşkuyla söyledi. Kafilemiz, yürüyüşün ardından Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen "Çelenk Sunma Töreni"ne de katıldı. Buradaki törene ise Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Kadıköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tarkan Merçül, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Çelenk sunma töreninde; Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları, dernekler, partiler, Fenerbahçe Spor Kulübü ve birçok kuruluşun çelenkleri Atatürk Anıtı’na konuldu.

Törenin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan,  “Mutluyuz, gururluyuz. Özellikle de sporcularımızla, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzle, yönetim kurulumuzdan olan arkadaşlarımızla ve derneklerimizin katılımıyla bugün zengin  bir birliktelik sergiledik. Bildiğiniz gibi Boğa heykelinden İskele Meydanı’na yürüdük. Çok coşkuluyuz, çok mutluyuz. Katılan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları