KULÜP

Yönetim Kurulu Üyemiz Becan, kongre üyeliğine geçiş kampanyasının detaylarını anlattı

04 Aralık 2019 Çarşamba 16:00

Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, Üye Kazanımı ve İlişkileri Yöneticisi Aslıhan Akkaya’nın da katıldığı programda, temsilci üyelerimiz için özel olarak hazırlanan kongre üyeliğine geçiş kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Kampanyanın 31 Aralık 2019 tarihinde sona ereceğini vurgulayan Sevil Zeynep Becan, temsilci üyelerimizi kongre üyesi olmaya davet etti.

Kampanyanın tüm detayları ile ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan’ın konuşmalarından derlediklerimiz şöyle:

31 Aralık’ta kampanya sona erecek

“Kampanyayı hayata geçirmemizde bize destek olan Üye İlişkileri Departmanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir çalışma yönettiler. Başta Başkanım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarıma verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Kampanyayı 1 yıldır planlıyorduk. Özellikle temsilci üyelerimizden bize çok talep gelmişti. Geçen yılki çalışmalarımızda faizler çok yüksekti. Biz bu faiz yükünü üyelerimize yansıtmak istemiyorduk. Kulübümüz için de bir yüktü. Fırsatlar değişti. Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de desteğiyle kampanyayı 12 ay taksitle, sadece geçiş fiyatını alarak, herhangi bir faiz yükü olmadan başladık. Güzel de bir kampanya yönetiyoruz. 31 Aralık’ta kampanyamız sona erecek. Bu kampanya bittikten sonra yeni yılda giriş ücretleri farklılaşacak. Bu bilgiyi de ayrıca vermek istiyoruz.”

Biz, Fenerbahçe’nin daha katılımcı, daha demokratik yönetimi adına bütün Fenerbahçelilerin söz sahibi olmasını arzu ediyoruz

“Fenerbahçe’ye gönül veren, Fenerbahçeli her bireyin bir gün Fenerbahçe Kongre Üyesi olma hayali vardır. Biz Fenerbahçeliler çok iyi biliriz ki mutlaka ileriye dönük önerimiz vardır ve paylaşmak isteriz. Kongre üyeliğinin temelinde de bu var. Fenerbahçe’nin geleceği ile ilgili söz sahibi oluyorsunuz. Seçme ve seçilme hakkına sahip oluyorsunuz. Yönetim Kurulu mu diyecekseniz ama hayır. Sadece Yönetim Kurulu değil; alınan bütün kararlarda söz sahibi oluyorsunuz. Bizim kurullarımıza da seçilme şansına sahip oluyorsunuz. Bildiğiniz gibi de beş ayrı kurulumuz var. Bunlarda da seçme ve seçilme hakkını sahip oluyorsunuz. Biz, Fenerbahçe’nin daha katılımcı, daha demokratik yönetimi adına bütün Fenerbahçelilerin söz sahibi olmasını arzu ediyoruz. En büyük avantaj da bir kongre üyesinin bu kurullara katılabilme olanağı.

Çocuklarınızı ve eşinizi de beş yıl sonra üye yapabiliyorsunuz. Üye İlişkileri Departmanı’nın yolladığı raporlara baktığımızda, özellikle de genç yaştakilerin içinde eşit sayıda kadın üyelerimizin olduğunu görüyoruz. Bu duruma çok önem veriyoruz. Bu avantajlarla da kızlarınızı kongre üyesi yapabiliyorsunuz.”

Diğer illerimizde de İzmir’deki gibi organizasyonlar düzenleyeceğiz

“İzmir’deki organizasyon çok güzeldi. Birçok üyemiz de akrabalarıyla birlikte oradaydılar. Onların nasıl mutlu olduğunu gördük. Gönlü Fenerbahçe ile atan üyelerimizin mutluluğunu paylaşmak bizleri de mutlu etti. Güzel organizasyon için Aslıhan Hanım’a ve şube dernek yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu organizasyonları devam ettireceğiz. Başkanımızın üyelere rozetlerini takması çok başka bir şey. Bunu oradayken çok farklı yaşıyorsunuz. Bu organizasyonlara diğer illerimizde de devam edeceğiz.”

Üye Kazanımız ve İlişkileri Yöneticisi Aslıhan Akkaya ise, temsilci üyelikten kongre üyeliğine geçiş sürecinin adımlarını anlattı. Aslıhan Akkaya’nın açıklamalarından derlediklerimiz ise şöyle:

Geçiş süreci yalnızca üç adımdan oluşuyor

“Sürecimiz oldukça kolay. Sadece üç adımdan oluşuyor. Temsilci üyelerimiz üyelik kartlarıyla anlaşmalı bankalarımız olan Yapı Kredi ve Ziraat Bankası şubelerinden dilediklerine gidip Fenerbahçe Üyelik Kredisi’ne başvuracaklarını belirtiyorlar. Böylece kredi işlemlerini tamamlıyorlar. Kredi işlemlerini tamamladıktan sonra web sitemizde yer alan ‘Geçiş Dilekçesi’nin çıktısını alıp imzalamaları yeterli. Daha sonra kredi makbuzu ve dilekçelerini kulübümüzün Üye İlişkileri Sicil Departmanı’na ulaştıracaklar. İster şahsen, ister kulübe gelerek ulaştırabilirler. Bu işlemlerin sonrasında herhangi bir adım olmadan aynı gün içinde kongre üyesi olabiliyorlar. 3 adımda temsilci üyelikten kongre üyeliğine geçişlerini tamamlayabiliyorlar.”

Bu tarz kampanyaların olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz

“İzmir’de inanılmaz bir ilgiyle karşılaştık. Üyelerimiz çok mutluydu. Başkanımızı beklerken çok heyecanlıydılar. O heyecanları bize de geçti. Üyelerimiz, kongre üyesi olmaktan ötürü zaten çok mutlulardı. Bir de Başkanımız onlara rozetlerini takdim edince, mutlulukları daha da arttı. Çok güzel geri bildirimler aldık. Kampanyayı başarılı bulduklarını söylediler. Bu tarz kampanyaların devamını dilediler. Biz de bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Fotoğraf: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları