KULÜP

Dünya Engelliler Günü Spor Şöleni gerçekleşti

04 Aralık 2019 Çarşamba 16:27

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul katkılarıyla düzenlenen Dünya Engelliler Günü Spor Şöleni, Fatih Spor Kompleksi'nde gerçekleşti.

Spor İstanbul tesislerinde çeşitli branşlarda spor müsabakalarına katılan engelli sporcular, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen spor şöleninde eğlenceli müsabakalara katıldı.

1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı ile Beşiktaş Engelli Basketbol Takımı da bugüne özel bir müsabaka oynadı. Karşılaşmadan önce iki takım ve yöneticileri günün anısına özel toplu fotoğraf çektirdi.

Skorların sayılmadığı, centilmence oynanan gösteri maçını, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, İletişim Koordinatörümüz Can Gebetaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Çetin, 1907 Fenerbahçe Derneği Genel Sekreteri Levent Hataylı ile 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Akça ve Cenk Öztanık takip etti.

Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur tarafından Başkanımız Ali Koç için hazırlanan plaketi, Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Beyazıt teslim aldı. 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Çetin de, Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.  

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları