KULÜP

2019 YILI FENERBAHÇE YURT İÇİ DERNEKLER TOPLANTISI 92 DERNEĞİN KATILIMI İLE YAPILDI

15 Kasım 2019 Cuma 20:28

2019 yılı Fenerbahçe Yurt içi Dernekler Toplantısı Faruk Ilgaz Tesislerimizde yapıldı.
 
92 derneğin yöneticileri ve üyelerinin yer aldığı toplantıya; Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erol Bilecik, Sevil Zeynep Becan, Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Turhan Şahin ve Ömer Okan ile Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz ve Kulübümüzün tüm departman sorumluları katıldı.
 
Toplantıda derneklerin işleyişi, yaptıkları çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu, hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü.
 
Toplu fotoğraf çekimi ile toplantının sona ermesinin ardından derneklerimizin yöneticileri ve üyeleri Faruk Ilgaz Tesislerimizde, Fenerbahçe Beko’nun Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile deplasmanda oynadığı Turkish Airlines EuroLeague 8. hafta maçını hep birlikte izledi.
 
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevil Zeynep Becan ve Ömer Okan, yararlı bir toplantı geçirdiklerini söylediler.
 
Fenerbahçe TV’ye toplantıyı değerlendiren Sevil Zeynep Becan, “Bizim dönemimizin ikinci yıllık toplantısı. Geçen yıl da Kasım ayında ilkini gerçekleştirmiştik. Çok mutluyuz, gururluyuz. Bugünkü katılım gerçekten çok yükse. 92 derneğimizin temsilcileri burada. Birlikteyiz, beraberiz. Bunu mümkün olduğunca bilgilendirme tarzında yapmaya gayret ediyoruz. Aynı zamanda derneklerimizi de dinleyerek çözümler oluşturmaya çalıştık. Bunu çok kıymetli buluyorum.” dedi.
 
Yöneticimiz Ömer Okan ise, “Bu yıl ikincisi yapılmakta. Yurt içi 92 derneğimiz burada. Çok faydalı geçti. Tüm derneklerimizin sorunlarıyla birebir ilgilenme fırsatı bulduk. İleri yönelik derneklerimizle yeni projeleri nasıl geliştirebiliriz, kulübümüze nasıl destek sağlayabiliriz gibi konuları tartıştık.” şeklinde konuştu.

Fotoğraflar: Burak Saltık, Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları