KULÜP

1907 ÜNİFEB 1. Sosyal Sorumluluk Projeleri yarışması yapıldı

16 Kasım 2019 Cumartesi 20:15

1907 ÜNİFEB (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği), 1. Sosyal Sorumluluk Projeleri yarışmasını gerçekleştirdi. 1907 Fenerbahçe Derneği lokalinde gerçekleştirilen yarışmada 1907 ÜNİFEB’in 9 örgütlenmesinden toplamda 8 sosyal sorumluluk projesi değerlendirmeye alındı.
 
Örgütlenmelerin sırayla sunum yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini; Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Kulübümüzün İletişim Koordinatörü Can Gebetaş,  1907 Fenerbahçe Derneği başkanı Ruşen Çetin, 1907 Fenerbahçe Derneği genel sekreteri Levent Hataylı ve 1907 ÜNİFEB eski yönetim kurulu başkanı Burak Tabak üstlendi.
 
Yapılan değerlendirmelerin sonucunda; yedinci, altıncı, beşinci ve dördüncü proje sahiplerine şilt, üçüncü, ikinci ve birinci proje sahiplerine de plaket takdim edildi.
 
1907 ÜNİFEB Çukurova Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği “Yüksel’in Kütüphanesi” isimli proje, jüri değerlendirmesi sonucunda birincilikle ödüllendirildi. 1907 ÜNİFEB Selçuk Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği “Vefa” projesi, yarışmada ikinci olurken aynı zamanda “İlham Verici Proje” unvanını da kazandı. 1907 ÜNİFEB Gaziantep ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi örgütlenmelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Sen Yeter Ki Oku” isimli proje de yarışmada üçüncülük elde etti.
 
1907 ÜNİFEB Kocaeli Üniversitesi örgütlenmesinin, 2 Kasım 2018 tarihinde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşmasında hayatını kaybeden 1907 ÜNİFEB üyesi taraftarımız Koray Şener adına düzenlediği “Koray Şener Kütüphaneleri” isimli projesi de onur ödülünün sahibi oldu.
 
Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt; tüm 1907 ÜNİFEB örgütlenmelerine, sene boyunca gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri için teşekkürlerini ifade ederken, benzer projelerin artarak ilerlemesini temenni ettiğini dile getirdi.
 
1907 Fenerbahçe Derneği başkanı Ruşen Çetin ise, 1907 ÜNİFEB’in sosyal sorumluluk anlamında Fenerbahçe camiası içerisindeki önemine dikkat çekerken, 1907 ÜNİFEB’e bundan sonra gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projelerinde de desteklerinin süreceğini ifade etti.
 
Etkinlik; şilt, plaket takdimi ve jüri üyelerine hediyelerinin verilmesinin ardından, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın Fotoğrafları