KULÜP

Yöneticimiz Sevil Zeynep Becan, “Peryön 27. İnsan Yönetimi Kongresi”ne katıldı

21 Kasım 2019 Perşembe 17:32

Peryön 27. İnsan Yönetimi Kongresi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan da kongrenin konukları arasında yer aldı.
 
İlgi çekici oturumlarda alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşen kongrede Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, “Sporda Kadın Yöneticiler” oturumunda konuşmacı olarak yer aldı.
 
Oturumda; Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan; Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi F. Dilek Kutlu, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eda Lermi Zorer ve Spor İstanbul Genel Müdürü İzzet Renay Onur ile birlikte kadının spordaki yerini, ‘futbol’ başlığı altında değerlendirdi.
 
Kulübümüzün, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde bireyleri Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine davet eden HeForShe hareketiyle ilgili bilgiler veren Sevil Zeynep Becan, cinsiyet eşitliği ile ilgili önemli sosyal projelere Kulüp olarak imza attığımızı söyledi. Sporda kadın çalışanların ve yöneticilerin yerinin tartışıldığı oturumda Kulübümüzde bir ilk olarak gerçekleştirilen ‘Kız Futbol Okulu’ eğitim dönemi hakkında da konuşan Becan, ardından dinleyicilerin sorularını yanıtladı.
 
Etkinliğin sonunda Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi F. Dilek Kutlu ve Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eda Lermi Zorer’e HeForShe hareketinin pembe ve mavinin eşit oranda karışımı ile elde edilen Magente rengi Fenerbahçe formaları ve HeForShe rozeti hediye etti.
 
Organizasyon sonunda katılımcılara birer plaket takdim edildi.
 
Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları