FUTBOL

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Atakaş Hatayspor maçını değerlendirdi

21 Eylül 2020 Pazartesi 22:49

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Atakaş Hatayspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.
 
İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Erol Hoca, “Skora baktığımızda alınan bir puan var. İlk yarı oyun istediğimiz gibi gitmese de ikinci yarı daha baskılı oynamaya çalıştık. Böyle bir takımla karşılaşacağımızı zaten biliyorduk. Rakibin kalemize gelip hiçbir pozisyon yaratmadığı bir maç oldu. Sadece defans anlamında rakip iyi işler yaptı. Geçiş oyunundan pozisyon bulmaya çalıştı. Kontra ataklardan gol bulmaya çalıştı. Buna izin vermedik. Kalemizde hatırladığım kadarıyla bir tane pozisyonları yok. Hücum anlamında bizim açımızdan yakaladığımız üç dört pozisyon var. İkinci yarı daha ağırlıklı. Rakip ondan sonra 15 dakika 9 kişi oynadı. Onları iyi değerlendiremedik. Genel anlamda baktığımızda hücum anlamında gösterdiğimiz futbol yetersiz. Bunun üzerine koymamız lazım. Yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Çalıştığımız hücum opsiyonlarını futbolcularımızın sahada uygulamaları gerekiyor. Oradan biraz uzaktık ama maraton uzun. Çalışacağımız daha çok iş var. Bunun üzerinde duracağız.” dedi.
 
Takımın üretkenliğine ilişkin de konuşan Erol Bulut, “Yetersiz olduğumuzu söyledim. Böyle rakiplere karşı 6-3-1 sisteminde defans anlamında oynayan takımlara karşı çalıştığımız opsiyonlar vardı. Bugün burada bunları iyi uygulayamadık. Daha iyi uygulamamız lazım. İstediğimiz, antrenmanda çalıştığımız şeyleri sahada uygulamamız lazım. Onun dışına biraz çıkınca istediğimiz tablo ortaya çıkmıyor. Önümüzdeki haftalarda üzerine koymamız gerekiyor. Bu maça baktığımızda yetersiz. Hücum organizasyonlarını istediğimiz şekilde uygulamış olsaydık bugün skor da farklı olurdu.” ifadelerini kullandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz Erol Bulut, haftaya oynayacağımız Galatasaray derbisine ilişkin soruyu şu yanıtı verdi:

"Derbiler zaten her zaman farklı oynanıyor. Bu yıllardır böyle. Önümüzdeki hafta da bu şekilde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Herkes daha farklı konsantre oluyor. Bu hafta çalışmalarımızı da ona göre yapacağız. Hep birlikte ne olacağını göreceğiz.”